- 2 Temmuz 2011
- 137.518
- 58.562
- 5.488
valla redmond da olur,depayda olur sol kanada.kreatif ortasahaya evander veya lanzini de hoş olur.hazard çok pahalı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zaten gerçekçi net istatistk vermemiş ki öyle konuşurken ağzından ilk çıkan kelimeler ile yazmış gibi. 35 40 diyor çıkıp yalan 48 diyorsun görende çok büyük fark var sanacak. Sen adamı izledin mı ondan bahset? Premier lig izliyor musun ? Maçkolikten istatistik bakıp birbirinize laf atmayın var mı ekstra görüşün nasıl oyuncudur ? Yoksa sende feg mı diyeceksin ?
Ya Nevzat ya Gökhan ikisindem biri yalan söylüyor, hodri meydan görcezGökhan Dinç: " Nathan Redmond artık Galatasaray'ın gündeminde yok. Galatasaray o bölge için 3-4 oyuncu var Nathan'da o oyunculardan biri değil."
Kefil misin degil misin?Ben Okan hocanın bu kadroyu oynatabilecek kapasitede olduğunu düşünmüyorum
Barona meydan okurlarsa rezil olurlarYa Nevzat ya Gökhan ikisindem biri yalan söylüyor, hodri meydan görcez
havaalanıDolmuşa mı binmişler la?
![]()
gündemdeyken niye söylemediniz o zaman kolpa gecesi.Gökhan Dinç: " Nathan Redmond artık Galatasaray'ın gündeminde yok. Galatasaray o bölge için 3-4 oyuncu var Nathan'da o oyunculardan biri değil."
bunu da gecen dediler de miOkan Buruk: Icardi oyun sistemime uymuyor. Oyuncu listemizde yok. (via: Spor gecesi)
Eğerki bugün yada yarın açıklanırsa Redmont hakkaten biterler, ateşle oynuyorlar.Barona meydan okurlarsa rezil olurlar
Bjkli işte ne beklersin.ya bu gd denen herif ne ayak
madem biliyordun niye ismi daha önce söylemedin
bir yerlerinden sallıyon şimdi
uyuz oluyorum