Transfer Nöbeti #18 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Herhangi bir transfer için herhangi bir başkanı tebrik etmemeyi çok şükür yaşayıp öğrendik.

Icardi gelirse sahada katkı vermesi önemli. Tıpkı diğerleri gibi.

Sezonu yaşayıp göreceğiz. Umarım iyi olur sezon sonu tebriğin en samimisini yaparız hak edenlere.

20 yıldır pl izlerim adı geçen topçuyu nevzat dindar'dan duydum hiç mi kıyıda köşede bi chelsea'dan fln maç almamış yav

giphy.gif

kendini kanıtlamış topçu almakta fayda var 25+ topçu alıyorsak.

cicaldau, morutan gibileri de ilk gs'ye transfer olduklarında duydum ne oldukları ortada

kendini kanıtlamış topçu almakta fayda var 25+ topçu alıyorsak.

cicaldau, morutan gibileri de ilk gs'ye transfer olduklarında duydum ne oldukları ortada
Şu da var kanks oyuncu iyi izlenmiş olacak alınıyosa yaş fark etmez transferde.Marcao'yu da öyle aldılar Luyindama'yı da Nelsson'u da pek izlenmeyen Ligler'den aldılar ama ne kadar iyi oyuncu oldukları ortada kanks..

Şu da var kanks oyuncu iyi izlenmiş olacak alınıyosa yaş fark etmez transferde.Marcao'yu da öyle aldılar Luyindama'yı da Nelsson'u da pek izlenmeyen Ligler'den aldılar ama ne kadar iyi oyuncu oldukları ortada kanks..
bu ingilizin menajer önerisi olduğu çok belli kakalamaya çalışıyolar yoksa tüm dünyanın izlediği bi lig premier lig elde kalmasa bize yazmazlar

Mesela Danimarka futbolcu fabrikası gibi.

Son 5 yılda hele aşırı yükselişteler.

Özellikle çok iyi defans ve bekler hep çıkardılar tarihte de ama artık hemen ger mevkiye adam yetiştiriyorlar:

Kopenhag da ne topçular var mesela o ağı geçen sol bek dahil.

Basacaksan ordan 20 yaşında alacaksın.

Portekiz Ligi keza öyle.

Aman sakin Ballo Toureyi almaya kalkmayalım. Italyanlar kurtulmak için can atıyor Twitterda.

Fransız basınında Psg Keylor Navas'ı Napoli'ye Paredes'i Juventus'a İcardi'yi de Galatasaray'a göndermeyi planlıyoken Gueye için de takım arıyo şeklinde yazılmış haberler var.Gueye'yi ister misiniz Türk takımlarından 1 tanesini alsın :D

Redmond oyuna girdiğinde maçı değiştiriyordum, inşallah yolu düşmez buralara.
Güzel kadro kuruluyor hiç gerek yok böyle topçulara.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt