Transfer Nöbeti #18 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hay senin çizgi sevdana ya. Okanla çizgi arasinda bi iliski var. Best of 90lardan kalma fikriyatlar
Bizim iki kanatimizda topla içe doğru girip topu kaptirdikları için ve ceza sahasına doğru düzgün orta yapamadıkları için çizgiye inmelirini istiyor ama bunu yapamazlar o ayri

Sıfıra inen kanar her zaman büyük avantaj yaratır. Kanatların sıfıra inmesi kadar rakip defansı bozan hücum aksiyonu tanımıyorum.

Hem kerem hem de yunus içeri kat eden oyuncular. Bu da alanı daraltıyor mu ? Hatta bazı pozisyonda oyuncularımız üst üste biniyor. En az 1 kanat sıfıra inen bir kanat olmali

Kerem ve Yunus’tan cizgiye inip orta yapmaları isteniyorsa yer degistirmeleri lazim, yer degistirdikleri zaman bazi özelliklerinden de yararlanamiyorsun

Bu sebeple bir takima ayni tip 2 kanat uymuyor, bir tarafta Ghezzal tarzı aklıyla oynayan topcu şart

Geçen aylarda çok alakasız bir anda Grillitsch'i aldığımızı görmüştüm rüyamda. Hiç ismi çıkmayan adamı iki gün sonra Haluklar açıkladı, bitme aşamasına gelmişti.

Sırf bu yüzden, gördüğüm ikinci alakasız rüyayı anlatmak istedim. Ludovic Blas'ı alıyoruz rüyamda. Olacak iş değil ama, yazayım dursun burada bir mucize olur falan not düşmüş olalım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt