Melih Peker
Şef Gümüş Kıvrım
- 21 Ocak 2010
- 70.327
- 48.841
- 4.843
Giderse gitsin çok da tın
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kerem ve Yunus birbirinin ikamesi olmalı biri formsuz olunca diğeri oynar misali, bir kanattada mutlaka yabancı skorer oyuncu olmalı, başka türlü sıkıntı yaşarız ilk3 maç görldüpü gibiKerem formsuz ama yunus sanki kalite olarak yetersiz gibi
Dün djenepoyu izledim sol bek oynattı hocası ama bir tane adam geçtiğini görmedim hızı yavaşlamış gibi geldi ayrıca çok savruk oynuyor pas kalitesi oldukça kötüNe Redmond'u Djenepo falan gelsin gelecekse.
İlla 25 üstü adam mı alıcaz iyice boku çıktı işin.
28lik adam alacaksak Suso gibi playmaker ve karar mekanizması iyi birisi olmalı.
Nelson yerine aldıkları stopere de 20 küsür milyon euro para saydılar köpekler!Bu Sevilladan gına geldi artık. Dünya paraya oyuncu satmışsın, çıkış maddesi 25m olan oyuncuya yarı fiyat vermeler, maaşın bir kısmını psg ödeyecek diye icardiye salça olmalar. Euro 18 lira iken biz höjlund hayali kuruyoruz, bunlar zengin elinde olsa her oyuncuya 1m teklif verecek. Vizyonsuz herifler inşallah küme düşersiniz
RNE-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bana kalırsa Sevilla yarwmchuku alır.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Tam tersi benceKerem formsuz ama yunus sanki kalite olarak yetersiz gibi
Bencede yunus daha takım oyuncusu kerem dqha ne yapması gerektiğini bilmiyor gibi ve çok bencil.Tam tersi bence
Açıkçası ben yeni transferler için daha önceki takımlarında ki oynadığı oyunu pek baz almıyorum20 yıldır pl izlerim adı geçen topçuyu nevzat dindar'dan duydum hiç mi kıyıda köşede bi chelsea'dan fln maç almamış yav
Mendes ne alaka ? Mendes işine bak....
Uçaktan terminale gidiyolardırOlm bunlar otobüste yer mi bulamamislar ayaktalar