Transfer Nöbeti #18 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kriz çözemeyip Gomis ve Fernando'nun yerini doldurmak için kulübün kasasından 60M€ para çıkartan,

Bratu, Petre, Tamas, Pinto, Lukunku'nun yanına Cicaldau ve Morutan'ı ekleten,

Transfer olmayınca yönetimi taraftarın önüne atan futbol aklından Galatasaray taraftarı hesap sormalı...

Gençleştirme politikasına gidiyorsan altyapıya sahip çıkarsın, proje sunarsın, taraftara ve GK üyelerine planlarını tek tek anlatırsın.

28 yaşındaki Aytaç ve Alpaslan'a 3 yıllık; Arda, Ömer ve İsmail Çipe'ye yüzde 100 zamlı sözleşme vermeyle sadece günü kurtarırsın.

Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ne Redmond'u Djenepo falan gelsin gelecekse.

İlla 25 üstü adam mı alıcaz iyice boku çıktı işin.

28lik adam alacaksak Suso gibi playmaker ve karar mekanizması iyi birisi olmalı.
Dün djenepoyu izledim sol bek oynattı hocası ama bir tane adam geçtiğini görmedim hızı yavaşlamış gibi geldi ayrıca çok savruk oynuyor pas kalitesi oldukça kötü

Bu Sevilladan gına geldi artık. Dünya paraya oyuncu satmışsın, çıkış maddesi 25m olan oyuncuya yarı fiyat vermeler, maaşın bir kısmını psg ödeyecek diye icardiye salça olmalar. Euro 18 lira iken biz höjlund hayali kuruyoruz, bunlar zengin elinde olsa her oyuncuya 1m teklif verecek. Vizyonsuz herifler inşallah küme düşersiniz

RNE-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Nelson yerine aldıkları stopere de 20 küsür milyon euro para saydılar köpekler!

Transferde aradığını bulamayan bir forumdaşımız kendisini farklı bir şekilde teselli etme yolunu seçmiş

680ab5798944c72332c1cf718bf19859.jpg

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

20 yıldır pl izlerim adı geçen topçuyu nevzat dindar'dan duydum hiç mi kıyıda köşede bi chelsea'dan fln maç almamış yav
Açıkçası ben yeni transferler için daha önceki takımlarında ki oynadığı oyunu pek baz almıyorum

Millet yazıyor mesela

Şu kadar maç yaptı, oynadığı pozisyonlar buydu, bu kadar istatistiği var gibi söylemlerde bulunuyor

Ama bu konularda bir sürü parametre var

Adam ülkeye alışacak mı, bizim sisteme uyacak mı vesaire vesaire

Onun için ben bizim maçlarda oynadığı oyuna bakıyorum ve öyle yorumluyorum

Gelsin oynasın bakalım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt