- 26 Kasım 2012
- 179.393
- 241.699
- 5.688
Yeni nöbette bombaları patlatacağız inanıyorum
ewt
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yeni nöbette bombaları patlatacağız inanıyorum
Hüseyin bey matematik hocanızı da çağıralım foruma
Önemli olan karakter rtaş bizim ünide karakteri 5 para etmez çok Prof vardıYahu sildim ama geç kaldım ben ilkokul mezununuyum bu arada![]()
Belhanda gittiLink istemek ban sebebi ustat
Ya abi görmüyor musun acayip kotu durumdayiz ne yazayim bu durumda allah askina bana kulupte olumlu bir sey soyler misiniz 2 senedir? transfer girdabi, yonetici kaosu, basarisizlik, reputation eksilmesi simdi bunlari yaziyorum diye gslilikten aforoz edilmeyeyim
Soruma cevap alamadım, diğerlerine salladığın ve GSli olduğunu belli edecek subjektif bir mesajın var mı?Link istemek ban sebebi ustat
Ya abi görmüyor musun acayip kotu durumdayiz ne yazayim bu durumda allah askina bana kulupte olumlu bir sey soyler misiniz 2 senedir? transfer girdabi, yonetici kaosu, basarisizlik, reputation eksilmesi simdi bunlari yaziyorum diye gslilikten aforoz edilmeyeyim
İlk sayfada yerimizi alalım abi
dersini kaç seferde verdin?Önemli olan karakter rtaş bizim ünide karakteri 5 para etmez çok Prof vardı
Çok büte kaldım da sene tekrarı olmadı çok şükürdersini kaç seferde verdin?
Gercekten simdi mesaj falan mi isteniyor, fenere sapladigimiz kadikoy dep konusunda görebilirsiniz ya da ne bileyim sampiyonluk maclarindaki konularda. Bu konusmanin yapilmasi bile yakismadiSoruma cevap alamadım, diğerlerine salladığın ve GSli olduğunu belli edecek subjektif bir mesajın var mı?
Bu durumda ne afarozu anlamadım, GS gol attığında seviniyor musun mesela.
Bunun kulüp büyüklüğüyle alakası yok yav.Geçen sene Arsenal bonservisle almak istemiş Arsenal'e transferi olmamış.Bu sene bizim dışında Avrupa'da ilgilenen kulüpler arasında Arsenal-West Ham United-Newcastle United-Everton-Monaco gibi kulüpler istemesine rağmen Roma'ya gitti.Geçen seneki Arsenal haberlerindeki gibi Roma da o zamanda istemiş bonservisli olarak ama bonservis olarak fazla istemişler onlar da bonservissiz almayı tercih etmişler.Geçenki haberlerde de Roma'ya transferi için Mourinho'ya söz vermiş ondan başka takıma gidememiş diyolardı..Roma>Galatasaray maalesef
Roma nın E.Akbaba sıA.S Roma