Transfer Nöbeti #18 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hüseyin bey matematik hocanızı da çağıralım foruma
k%C3%B6ksal-baba-k%C3%B6ksal.gif

Link istemek ban sebebi ustat:asd:
Ya abi görmüyor musun acayip kotu durumdayiz ne yazayim bu durumda allah askina bana kulupte olumlu bir sey soyler misiniz 2 senedir? transfer girdabi, yonetici kaosu, basarisizlik, reputation eksilmesi simdi bunlari yaziyorum diye gslilikten aforoz edilmeyeyim
Belhanda gitti

Link istemek ban sebebi ustat:asd:
Ya abi görmüyor musun acayip kotu durumdayiz ne yazayim bu durumda allah askina bana kulupte olumlu bir sey soyler misiniz 2 senedir? transfer girdabi, yonetici kaosu, basarisizlik, reputation eksilmesi simdi bunlari yaziyorum diye gslilikten aforoz edilmeyeyim
Soruma cevap alamadım, diğerlerine salladığın ve GSli olduğunu belli edecek subjektif bir mesajın var mı?

Bu durumda ne afarozu anlamadım, GS gol attığında seviniyor musun mesela.

Soruma cevap alamadım, diğerlerine salladığın ve GSli olduğunu belli edecek subjektif bir mesajın var mı?

Bu durumda ne afarozu anlamadım, GS gol attığında seviniyor musun mesela.
Gercekten simdi mesaj falan mi isteniyor, fenere sapladigimiz kadikoy dep konusunda görebilirsiniz ya da ne bileyim sampiyonluk maclarindaki konularda. Bu konusmanin yapilmasi bile yakismadi

Roma>Galatasaray maalesef
Bunun kulüp büyüklüğüyle alakası yok yav.Geçen sene Arsenal bonservisle almak istemiş Arsenal'e transferi olmamış.Bu sene bizim dışında Avrupa'da ilgilenen kulüpler arasında Arsenal-West Ham United-Newcastle United-Everton-Monaco gibi kulüpler istemesine rağmen Roma'ya gitti.Geçen seneki Arsenal haberlerindeki gibi Roma da o zamanda istemiş bonservisli olarak ama bonservis olarak fazla istemişler onlar da bonservissiz almayı tercih etmişler.Geçenki haberlerde de Roma'ya transferi için Mourinho'ya söz vermiş ondan başka takıma gidememiş diyolardı..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt