Transfer Nöbeti #18 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lan bari zorunlu opsiyon olsun. Adamlar salip daha çok değerleri düşecek. Transfer ihtiyaci olmayan belki de tek bölgemiz olan sagbek mevkine simdi yine adam bakmak zorunda kalacağız. Böyle bir planlama yok olamaz. Benim bu seneye de guvenim yok. Şuursuzca ne yapmak istedikleri belli değil. Son haftaya girilmis yeni yeni icatlar cikariyorlar. Simdi gidip Onur icin anadolu kulübunun kucağına otururuz. Alisigiz nasil olsa her dönem biri illa bisey saplicak

Boey'i gönderip Kaan Ayhan'ı çekecekler bence. Kaan Ayhan'ın da ne kadar bazı durumlarda sağ bek alternatifi olabileceği tartışılır ama muhtemelen yaşanır bu. Bence yanlış eğer Omar'a kalacaksak
omar kalsa nolur omar kalıcak diye 21 yasında potansiyelli bi oyuncudan vazgecmek mantıklı mı .omarın seneye sözlesmesi bitiyo zaten omarı kaydetmessin olur biter

Opsiyon zorunlu degilse tam salaklik olur. Cikada gördugumuz gibi opsiyon bile olmayabilir. Bu gerzeklik de bize yakisir zaten. Omari da gönderin lan ozaman ali turap yedek beklesin

Lan bari zorunlu opsiyon olsun. Adamlar salip daha çok değerleri düşecek. Transfer ihtiyaci olmayan belki de tek bölgemiz olan sagbek mevkine simdi yine adam bakmak zorunda kalacağız. Böyle bir planlama yok olamaz. Benim bu seneye de guvenim yok. Şuursuzca ne yapmak istedikleri belli değil. Son haftaya girilmis yeni yeni icatlar cikariyorlar. Simdi gidip Onur icin anadolu kulübunun kucağına otururuz. Alisigiz nasil olsa her dönem biri illa bisey saplicak
Ligde kalirsa opsiyon devreye girer muhtemelen. Arsenalden aldiklari stoperi de oyle almislardi

Boey gitmemeli, hele hele kiralık asla, futbol takımı sadece 11 kaliteli oyuncudan kurulmaz. En az 18 tane as adam lazım, yedekten oyuna girdiğinde takım düşmeyecek, zaten yedeklerimiz kalitesiz, bi sıkıntı olup oyuncu değiştirdiğimizde takım komple düşüyor. Kesinlikle ama kesinlikle Boey kalmalı, Omar gitmeli. İsteksiz zart zurt demesinler teknik kadronun işi oyuncuyu hazır tutup oynatmak, istekli arzulu kaliteli oyuncuya dedem de antrenörlük yapar.

Marcao 12m + 3m bonus
Mostafa 250 bin kiralik
Morutan 150 bin kiralik
Cicaldau belese araplara kiralik
Diagne belese karagumruk

Simdi de kampa alinmamasina ragmen sezona iyi baslayan, genc, potansiyelli ve maliyeti dusuk olan Boey’i kiralik yollamak istiyoruz gibi.

Oyuncu satma/elden cikarma konusunda her yonetim mi beceriksiz olur.

4.5 opsiyon desek. 1 milyonda kiralama ücreti desek. 5.5 eder.

Bakalim kiralama ücreti alacakmıyiz ? Pek beceremiyoruz

omar kalsa nolur omar kalıcak diye 21 yasında potansiyelli bi oyuncudan vazgecmek mantıklı mı .omarın seneye sözlesmesi bitiyo zaten omarı kaydetmessin olur biter

mantıklı değil zaten ama içerde ki durumu bilmediğimizden eğer boey'le illa yollar ayrılacaksa bile onun boşluğunu Omar'la doldurmak falan aptallık olur tamamen.

bilmiyorum yav bu aralar napmaya çalışıyor kulüp, planlar ne, tahmin etmek güç

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt