Transfer Nöbeti #18 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaliteli her pozisyonda alternatifli şampiyon kadro kurcaz diyoruz, en iyi alternatifi hatta as oyuncuyu abidik gubidik bi takıma satmıyoruz kiralıyoruz ha. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu

Marcao 12m + 3m bonus
Mostafa 250 bin kiralik
Morutan 150 bin kiralik
Cicaldau belese araplara kiralik
Diagne belese karagumruk

Simdi de kampa alinmamasina ragmen sezona iyi baslayan, genc, potansiyelli ve maliyeti dusuk olan Boey’i kiralik yollamak istiyoruz gibi.

Oyuncu satma/elden cikarma konusunda her yonetim mi beceriksiz olur.
Diagne hariç hepsi kalsa ilk 11 e 3 4 adam koysan tamam bunların hepsi de oynar Allah belalarını versin yazık Galatasaray in parasına. Moritanya yedek dem girse kötü mü Hadi morutani gonderin cicaldau dursun yedekten girer fenerde 2 3 tane ilk 11 var boylr gerizekalilik mi olur zayc ilk geldiğin de fenere kotuydu kiralikda gitti diye biliyorum yavaş yavaş alisti sizin plsnlamania sok....

Bu oyuncu satışı olayını neden yapamıyoruz gonderdigimiz yabancılarda neden rezalet anlaşmalarla berbat kulüplere gönderiyoruz bunu erden beye soracak muhabir yokmu acaba

Eger Okan Buruk 1 yil daha sozlesmesi bulunan, performansi yetersiz olan ve sozlesmesi bittikten sonra takimda gelecegi olmayan Omar’i takimda tutup Boey’i kiralik gonderirirse kendisine buyuk bir eksi yazar. Dubois’in alternatifi Omar olacaksa isimiz yas.

Transfer doneminin son gunlerinde 9-10 milyon euro civari bir teklif gelirse satarsin ama opsiyonluk kiralik gondermek buyuk bir hata olur.

3. gün önce bir haber vardı. Ben inanmamıştım. Boey kampa götürülmedigi için çok kırkın olduğunu bu yüzden takımdan ayrılmaya sıcak baktığı konuşuluyordu. Geçen aylarda birde Boey Robin konusu da oyuncuyu etkilemiş olabilir. Bu haberi çıkaranın ben....

aldigimiz topcularin bonservisleri ya da kiralik ucretleri asagi yukari ayni heralde. cuzdan henuz kullanilmadi sanki maaslari saymiyorum onlar gelecek yonetime de kitlenebilir
maaş kitlemelik bi şey yok. geçen sene ile aynı dedi Erden
Sergio 3
Sefer 1
Dübür 2,5
Miço 3
Torreira 6
Mertens 1
Abdül 2,8
Kazım 1m

Marcao peşini 12m galiba

3. gün önce bir haber vardı. Ben inanmamıştım. Boey kampa götürülmedigi için çok kırkın olduğunu bu yüzden takımdan ayrılmaya sıcak baktığı konuşuluyordu. Geçen aylarda birde Boey Robin konusu da oyuncuyu etkilemiş olabilir. Bu haberi çıkaranın ben....

Robin mi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt