Transfer Nöbeti #18 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Acaba plan
Boey gider
PvA kalir
Mert gelir
Dubua sagbek, Mert solbek ve sagbek alternatifi, PvA da yedek.
Kaan da orayi yedekler ama 5 milyon mu verecegiz?

Beke yerli oyuncuyu kaça almak gibi bir düşünceniz var. Birde acayip bir savunma var yedek genç oyuncu oynamalı diye.
Dimi kardeşim şimdi orada 28 yaşında 2.bir Ömer Bayram ne giderdi enfes olur dimi. 2-3 milyon bonservis verirsin 1milyon Euro da maaş.
Gelecek sene boeyden alacağın hayali bir parayı mis gibi yaşlı yerliye verirsin enfes bir ticaret

Acaba plan
Boey gider
PvA kalir
Mert gelir
Dubua sagbek, Mert solbek ve sagbek alternatifi, PvA da yedek.
Kaan da orayi yedekler ama 5 milyon mu verecegiz?
Mert kim müldür mü?
En iyi ihtimal Ekim başında dönebilecek oyuncu mu. Ondan sonra 5 hafta kalıyor zaten Aralık ortasına kadar ara ve devre arası transfer dönemi geliyor. Totalde Ocak ayındaki transfer dönemine kadar 7 hafta yedek oynama potansiyeli olsun diye oyuncuya birde bonservis mi vereceğiz.

Mert kim müldür mü?
En iyi ihtimal Ekim başında dönebilecek oyuncu mu. Ondan sonra 5 hafta kalıyor zaten Aralık ortasına kadar ara ve devre arası transfer dönemi geliyor. Totalde Ocak ayındaki transfer dönemine kadar 7 hafta yedek oynama potansiyeli olsun diye oyuncuya birde bonservis mi vereceğiz.
Evet, sakatti. Işte Ekim ayina kadar PvA oynar vs vs. Sakat diye belki ucuza verirler.
Ben de Kaan'i 5 milyona istemiyorum

Muslera
Dubois
Nelsson
PvA
Torreira
Sergio
Mertens
Mitso
Sefer
Gomis

Luyindama, Omar, Boey giderse 10 yabanci oluyor. Genc gelmezse en az 4 yabanci daha alinacak.
Kaan gelirse yabanci yedek stoper ve sag bek almazlar
Cengiz de gelebilir

Evet, sakatti. Işte Ekim ayina kadar PvA oynar vs vs. Sakat diye belki ucuza verirler.
Ben de Kaan'i 5 milyona istemiyorum
Tamam da sakat döndüğünde ne seviyede olacak belki 1 aya bile dönemeyebilir hadi diyelim uzun vadede düşünüyoruz ayak bileği çatlamış adamın geleceği de risklidir.
2 milyon bonservis 500bin maaşa gelecekse boey kaldığı durumda da gelebilir yerli oyuncu ve bizi bozmaz. 2 ay sonra çatır çatır oynar istediğini kesersin.

Ancak bölgeyi boş bırakıp yazı tur atarsan bu planlama olmaz intihar olur biz bunu orta sahada 2 sene üst üste yaşadık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt