Ahmet Tevfik Altınöz
Parçalı Üye
- 16 Ocak 2017
- 4.301
- 3.718
- 753
Umarım Hoca müdahale eder de satmayız bu fiyatlara. Boey çok potansiyelli, mutlaka takımda tutulmalı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Geliyor gonlumun efendisii
Üzgünüm renkdaş, kalemim anna marisax. Wanda ocak dışı benim için.wanda nara konuşulurken --> @Temuçin Türkboyu
Ekli dosyayı görüntüle 175478
standart tn'de --> @Temuçin Türkboyu
Ekli dosyayı görüntüle 175479
Mert kim müldür mü?Acaba plan
Boey gider
PvA kalir
Mert gelir
Dubua sagbek, Mert solbek ve sagbek alternatifi, PvA da yedek.
Kaan da orayi yedekler ama 5 milyon mu verecegiz?
Tek ayağı yetiyor diye düşünüyor olabilir renktaslarim.Mert müldür ayağını kırdı geçen hafta yav kimsenin haberi yok galiba..
Evet, sakatti. Işte Ekim ayina kadar PvA oynar vs vs. Sakat diye belki ucuza verirler.Mert kim müldür mü?
En iyi ihtimal Ekim başında dönebilecek oyuncu mu. Ondan sonra 5 hafta kalıyor zaten Aralık ortasına kadar ara ve devre arası transfer dönemi geliyor. Totalde Ocak ayındaki transfer dönemine kadar 7 hafta yedek oynama potansiyeli olsun diye oyuncuya birde bonservis mi vereceğiz.
Nokta atmayin arkadaslar yasak
Tamam da sakat döndüğünde ne seviyede olacak belki 1 aya bile dönemeyebilir hadi diyelim uzun vadede düşünüyoruz ayak bileği çatlamış adamın geleceği de risklidir.Evet, sakatti. Işte Ekim ayina kadar PvA oynar vs vs. Sakat diye belki ucuza verirler.
Ben de Kaan'i 5 milyona istemiyorum