Transfer Nöbeti #18 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Irz düşmanı dedim ama İcardi gelsin hemen. Seferoviç bir tuhaf duruyor. Ölmüş,bitmiş.

kleivert
evander
icardi

u 21 için

bryan gil

yerli gencler

eyüp aydın
halil dervisoglu
yusuf barasi
yusuf kabadayı

Sefer'den olmayacağını geldiği gün söyledik ama neyse...

Adamın 3-5 tane ikon golüne bakıp yine herkes methiyeler dizdi.

Mohamed ve Diagne'yi gönderip çok daha kötüsünü getirdik.

Geçen maç sonunda sezon boyunca 10 gol atar demiştim ama şu an ondan bile şüpheliyim.

Sen zaten bitirici bir forvet değilsin o zaman temaslı oyun oynamak zorundasın ama beyimiz top seviye forvetler gibi takılıyor sahada.

Satın olma opsiyonunu devreye sokarsak bir de bunun maaşı ile uğraşırız 3 yıl. Rezalet yemin ediyorum rezalet bir seçim.
Satin alma opsiyonu mac sayisina bagli benim bildigim. Kadro disi birakmamiz gerekebilir.

trabzon eksikmiş lafına da ayrıca kıl oluyorum.abdulkadir yedekten giriyor.hamsik bardhi geldiği için yedekten girecek.ugurcan,bakasetas ve visca önemli eksikler dogru ama adamlar gitti umut bozoku aldı,naciyi aldı.yedekte djaniniy var.ayıp yav

bizim zaten ilk 11 de sol kanat,kreatif ortasaha ve forvet eksiklğimiz var.üstelik yedeklerimiz yetersiz.ve dubois+ midsö yok.biz ne yapalım?
Bir yorum ancak bukadar doğru olabilir :tbr:

Forvet haricinde kanat forvette gelsin onyekuru tarzı,kerem veya Yunus’tan biri yedek olarak girer rakip tedirgin olur
Sonradan oyuna barış girdi keşke Yunus çıkmadaydı dedik

Kerem'i gram sevmem ama maç içinde adamı oyuna bir şekilde sokmamız lazım.

Organizasyonun dışında tutuyoruz ama dahil edilmesi çok önemli. Resmen eksik oynuyoruz gibi.

Zaten mentali sıkıntılı bir çocuk bir de böyle saf dışı kaldığını hissederse iyice mala bağlar.

Hocalık işte böyle durumlarda ortaya çıkacak bakalım Okan, Kerem'in bu sorununa nasıl dönüş yapacak.

Gulbrandsen boştaymış yedek forvet olarak onu da alsınlar bari. Seferle Gomisle olmayacak pırpır adam da lazım

Sefer'den olmayacağını geldiği gün söyledik ama neyse...

Adamın 3-5 tane ikon golüne bakıp yine herkes methiyeler dizdi.

Mohamed ve Diagne'yi gönderip çok daha kötüsünü getirdik.

Geçen maç sonunda sezon boyunca 10 gol atar demiştim ama şu an ondan bile şüpheliyim.

Sen zaten bitirici bir forvet değilsin o zaman temaslı oyun oynamak zorundasın ama beyimiz top seviye forvetler gibi takılıyor sahada.

Satın olma opsiyonunu devreye sokarsak bir de bunun maaşı ile uğraşırız 3 yıl. Rezalet yemin ediyorum rezalet bir seçim.

Öyle bir durum varsa zararın neresinden dönsek kardır hesabı kulübeye hapsedelim devre arası gider zaten.. Ben 4 maçla bu kadar ağır konuşmayı çok yanlış buluyorum ama bu adamın 4 maçta yaptığı olumlu hareket 5 i geçmez heralde

Acil sol tarafa 2 adam alınsın forvetten de önemli kanat hiç işlemiyor orası işlemeyince rakipler bizim sağa duvar örüyor

Kerem'i gram sevmem ama maç içinde adamı oyuna bir şekilde sokmamız lazım.

Organizasyonun dışında tutuyoruz ama dahil edilmesi çok önemli. Resmen eksik oynuyoruz gibi.

Zaten mentali sıkıntılı bir çocuk bir de böyle saf dışı kaldığını hissederse iyice mala bağlar.

Hocalık işte böyle durumlarda ortaya çıkacak bakalım Okan, Kerem'in bu sorununa nasıl dönüş yapacak.

2. Yarı Oliveira ısrarla 2 kez atmadı topu takım içinde de var birşeyler.. Heee ben topçu olsam bu kadar gamsız oynayan adama atmazdim topu kızamıyorum diğerlerine burada işi hoca cozecek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt