- 3 Temmuz 2012
- 133.971
- 80.807
- 5.198
yanlıs kararSen açmalısın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yanlıs kararSen açmalısın
Sakat olmasa ne olacak? Hepsi aynı anda oynayamaz zaten Geçen sene de ölü halimizde Taylan malı olmasa yine hiç kaybetmemiştik.oyuncuları sakat biz ismail çipe'ye kaldığımızda 5'lik oluyoruz 21 yaşındaki taha ilk kez süper lig maçına çıkmış
Allah allah ben eline carpıyor diye gördüm zaten tekrarı 1 kere gösterildi.Ben ilk pozisyonu net penaltı diyordum tekrarı göremedik ama senin dediğin pozisyonda göğsünden sekiyor trabzonlunun penaltı yok
Ve sizden uzun@erden timur
lütfen 25 yaş üstü olmayan sizden genç ve sizden çok koşan adam alınız
Aynı soru benim de aklıma geldiDubua solbek oynamaz mı
bu icardi net gol atabiliyorsa gelsin
Satin alma opsiyonu mac sayisina bagli benim bildigim. Kadro disi birakmamiz gerekebilir.Sefer'den olmayacağını geldiği gün söyledik ama neyse...
Adamın 3-5 tane ikon golüne bakıp yine herkes methiyeler dizdi.
Mohamed ve Diagne'yi gönderip çok daha kötüsünü getirdik.
Geçen maç sonunda sezon boyunca 10 gol atar demiştim ama şu an ondan bile şüpheliyim.
Sen zaten bitirici bir forvet değilsin o zaman temaslı oyun oynamak zorundasın ama beyimiz top seviye forvetler gibi takılıyor sahada.
Satın olma opsiyonunu devreye sokarsak bir de bunun maaşı ile uğraşırız 3 yıl. Rezalet yemin ediyorum rezalet bir seçim.
Bir yorum ancak bukadar doğru olabilirtrabzon eksikmiş lafına da ayrıca kıl oluyorum.abdulkadir yedekten giriyor.hamsik bardhi geldiği için yedekten girecek.ugurcan,bakasetas ve visca önemli eksikler dogru ama adamlar gitti umut bozoku aldı,naciyi aldı.yedekte djaniniy var.ayıp yav
bizim zaten ilk 11 de sol kanat,kreatif ortasaha ve forvet eksiklğimiz var.üstelik yedeklerimiz yetersiz.ve dubois+ midsö yok.biz ne yapalım?
Sefer'den olmayacağını geldiği gün söyledik ama neyse...
Adamın 3-5 tane ikon golüne bakıp yine herkes methiyeler dizdi.
Mohamed ve Diagne'yi gönderip çok daha kötüsünü getirdik.
Geçen maç sonunda sezon boyunca 10 gol atar demiştim ama şu an ondan bile şüpheliyim.
Sen zaten bitirici bir forvet değilsin o zaman temaslı oyun oynamak zorundasın ama beyimiz top seviye forvetler gibi takılıyor sahada.
Satın olma opsiyonunu devreye sokarsak bir de bunun maaşı ile uğraşırız 3 yıl. Rezalet yemin ediyorum rezalet bir seçim.
bana çok adaletsizce geliyo bu kadro karsılastırmaları artık.cidden ilk 11'imiz bile tam degil daha hamBir yorum ancak bukadar doğru olabilir![]()
Kerem'i gram sevmem ama maç içinde adamı oyuna bir şekilde sokmamız lazım.
Organizasyonun dışında tutuyoruz ama dahil edilmesi çok önemli. Resmen eksik oynuyoruz gibi.
Zaten mentali sıkıntılı bir çocuk bir de böyle saf dışı kaldığını hissederse iyice mala bağlar.
Hocalık işte böyle durumlarda ortaya çıkacak bakalım Okan, Kerem'in bu sorununa nasıl dönüş yapacak.