Transfer Nöbeti #18 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evanderi aldirmak istese aldirdi diyorum. Az buz paralar harcanmadi. Micoya 4 verip evandere 7m vermek mi gozlerine geldi. Istenmemis iste istense biterdi

hayır senaryo şöyle

temmuz başında torreira ve miçö gelmiş düşün ortada oliveira yok

bugün elinde iki seçenek var oliveira mı evander mi diyorlar

sence kimi alır

Beyler ne var bu Evander'de yahu ? Ciddi soruyorum yani sadece duran top için adam mı alacağız. ?

oliveira ve yunus dogru kullanılmıyor.keremde formsuzken kenara cekilmiyor.bir oyun planı da henuz olusmadıgı için sorun daha çok okan hocada şu an,ilk 11de eksikler söz konusu olsa da.

yunus cezasahası önunde ve içinde ülkenin en tehlkeli futbolcusu.bunu 100 kere söylemişimdir.ama serbest bırakmıyoruz.rakibin kanattan cezasahası içine girerken bire bir almalı rakibi mesela.bunun içinde yunusu topla oralarda bulusturmak lazım.penaltı alabilir.çalımlayıp şut cekebilir.çalımlayıp ,pas cıkarabilir.

feghouli-mariano -rodrges oyunu bekliyosanız da boey-yunus-oliveira üçgen kuracak.ya da mertensle ikiye bir yapacaklar.

Psg taraftar sayfası duyumcu gibi bi şeymiş büyük ihtimalle.İcardi bizde diyo :D

Inanilir gibi degil yine penaltiyi vermediler. Lan bu var necilik? Nasil bas edecegiz bunlarla? Normal sartlarda 12 puan ile liderdik. Oyun zaten düzelir ama bu hak yeme ne olacak? Sonra 1 gol fark ile sampiyon olunuyor. Lan iyiki boeynin ele carpmasina penalti vermedi, bunlardan hersey beklenir.

ben hep linnesi sag kanat oynatabiliriz sanıyodum fatih hoca döneminde.ama boeyden cidden bi kanat oyuncusu olabilir.

dubois kesinlikle sagbeke geçmeli.çünkü onun tekniği,oyun zekası ve pas yetenegine ihtiyac var.hucumda dubois + kazanç sağlar.boey önunde,yunusu sola çekebilir,10 numaraya vs koyabiliriz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt