- 28 Temmuz 2019
- 46.887
- 47.468
- 3.633
nöbet 19 için mutabakata varalım gsc tüzüğünde yeni evlenmiş çiftlerin 40 günü doldurmadan nöbet açması yasak diye belirtiliral Dovbyki otur sampiyonlugu izle
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
nöbet 19 için mutabakata varalım gsc tüzüğünde yeni evlenmiş çiftlerin 40 günü doldurmadan nöbet açması yasak diye belirtiliral Dovbyki otur sampiyonlugu izle
19.05nöbet 19 için mutabakata varalım gsc tüzüğünde yeni evlenmiş çiftlerin 40 günü doldurmadan nöbet açması yasak diye belirtilir
Sabah erkenden görürsem açarımnöbet 19 için mutabakata varalım gsc tüzüğünde yeni evlenmiş çiftlerin 40 günü doldurmadan nöbet açması yasak diye belirtilir
gusulumu aliyorumnöbet 19 için mutabakata varalım gsc tüzüğünde yeni evlenmiş çiftlerin 40 günü doldurmadan nöbet açması yasak diye belirtilir
hayri abinin yönetime girmesi hepimizi sevindirir ama şu anlık yöneticiler açabiliyor19.05
H.Cund açacak yatmadan tembihlemişti
uyumuyorum bu gece transfer nöbetindeyimSabah erkenden görürsem açarım
Demedi deme!
Psg taraftar sayfası duyumcu gibi bi şeymiş büyük ihtimalle.İcardi bizde diyo
aç önümü mehmetoğluuu transfer şov geliyorgusulumu aliyorum
Bu nöbeti sen açarsan efsaneler arasına girersin diye düşünüyorumuyumuyorum bu gece transfer nöbetindeyim
1 nöbetlik başkomutanlık yetkisi alabilir diye düşünüyorumhayri abinin yönetime girmesi hepimizi sevindirir ama şu anlık yöneticiler açabiliyor![]()
uyuyan dev uyandı eyvahhhh