Transfer Nöbeti #18 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
VAR var iken kapasiteyi konusamayiz bence. Bize calismayan var baskalarina takir takir calisiyor. Net sekilde art niyet var
Özellikle VARlik pozisyonlarin tekrarinda yayinci kurulusun cok tuhaf tutumu var. Bizim lehimize sonuc cikabilen VAR incelemelerinde pozisyonun tekrar belki bir sefer kisa bir süre tek acidan gösterilirken (bazen hic gösterilmiyor) alehimize veya bazi rakiplerimiz lehine incelemelerde uzun uzun her acidan kus bakisindan, xrayde, vs. gösteriliyor. Ben burda art niyet görüyorum.

Bunu gectim özellikle duran toplarda (frikik, köse vurusu) boxun icine yapilan ortalarda daha top boxun icine inmeden faul karari calinirken diger takimlarda faul olsa bile o pozisyon sonuna kadar devam ediyor.

ya sezon başımdan beri diyorum herkes diyor Galatasaray son dakka 2 gol attı Antalya maçı 2 penaltı yediler Giresun maçı hakem katletti 3.hafta maçında ona keza tam takım hızlandığında hakem baldırını tuta tuta geldi nerde görüldü hakemin sakatlandığı ya senelerdir geçin bunları organize kötülük ve art niyet var Galatasaray yönetiminin yapması gereken çok sağlam bir forvet ve kanat getirip Ligi domine etmek

Şahsen son haftalardaki eksikliklerimizi göz önünde bulundurduğumda aklıma yatan kadro bu

Okan
Dubois Nelsson Abdulkerim Pwa
Torreira Oliveira
Elis Mertens Yunus
Batshuayi

Batsuhayi bizim oyun sistemine uyar maçın son 20 dakkası gomiş veya seferi mertens yerine sokup önlü arkalıfa kullanılır

Takılmayın bu kadar bizim 1 attığımız Antalya trabzonu beşledi rakiplerin oynadığı takımlar çerez takımdı ilk haftalar
çerez mi adamlar ümraniye ile oynadı biz de oynadık

adamlar ads ile oynadı biz antalya ile oynadık

sadece giresun paşa arasında fark olabilir de bizim evimizde giresun'u yenmemiz gerekirdi

Elis geçen sene Fransa liginde iyi bir performans göstermiş, kendini kanıtlamış, atletik hızlı bir oyuncu. Golcü özelliği var. Kanat ve forvet özelliği var. Yaşı uygun, formda bir oyuncu.
Bizde faydalı olma ihtimali çok yüksek, riski düşük bir oyuncu.

hala transfer bekleyen kaldi mi?

Hala madrid
bek

Marcelo hayirli olsun

Maşallah kendi topcularimizi degersizlestirme olan hızıyla devam ediyor.
Onyekuru için bir hatırlatma: bjk ye 1 gol ile verilen şampiyonlukta kim sakat ayağına yatmıştı? FT isim vermeden açıklama yaptı bununla ilgili, aksine Kerem geçen sene 40 üstü maça çıkıp elinden geleni verdi.
Olayın aslı farklı diye biliyorum.Zannedersem kulüp Onyekuru 'nun kiralık taksidini zamanında yatirmadigi için Monaco oyuncuyu geri çağırıyor ve oynamasına izin vermiyor.Yoksa zaten oyuncu bir hafta önceki maçta sonradan oyuna girip 2 gole katkıda bulunmustu.Durumu taraftara aciklayamayinca sakatlık açıklaması yapılıyor.Fakir ve iş bilmez bir yönetim vardı o dönem,Kaan Ayhan bile 2 m euro verilip alınamamıştı.

Olayın aslı farklı diye biliyorum.Zannedersem kulüp Onyekuru 'nun kiralık taksidini zamanında yatirmadigi için Monaco oyuncuyu geri çağırıyor ve oynamasına izin vermiyor.Yoksa zaten oyuncu bir hafta önceki maçta sonradan oyuna girip 2 gole katkıda bulunmustu.Durumu taraftara aciklayamayinca sakatlık açıklaması yapılıyor.Fakir ve iş bilmez bir yönetim vardı o dönem,Kaan Ayhan bile 2 m euro verilip alınamamıştı.
onda başakşehir şampiyon oluyor. benim dediğim bjk şampiyonluğu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt