Transfer Nöbeti #18 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onyekuru bence Fatih Terimden daha sadik. Tupcu ve Erdogan istedi diye bizi sampiyonlar liginde birakip kacan kimdi? Gecin bunlari.
Konudan bağımsız trde Erdoğan seni istediği zaman gitmeme lüksün yok. Fatih Terim savunacağım hiç aklıma gelmezdi. Onyekuru, FT nin daşdaşının kılı olamaz söz konusu Galatasaray'a verilenlerse.

Dün akşamki maçtan sonra çok net anlaşılıyor ki bu sene feneri şampiyon yapmak için düğmeye basılmış malesef. Mhk tarafından talimatlı özellikle var hakemleri tarafından fener lehine olabilecek pozisyonlarda var hemen devreye girerken, söz konusu rakip takımlar olunca var nedense sus pus oluyor. O yüzden öyle bir takım kurulmalı ki ne yapsalar çözüm sağlamamalı, bu şer odakları için. Ya da ya nasip diyeceğiz rabbimden bir tokat bekleyeceğiz.

Neden kolay olmasın ki? Torreira, Sefer, Sergio, Dübua'yi tak diye çektik. 2 adamı da alırız.
Icardi fırsatını kovalıyor olabiliriz

Kanat için de henüz adaylar bile anca netleşmiştir. Kanat ihtiyacımız olduğunu bence yönetim de teknik heyet de taraftar da lig başlayınca görmüştür

Yani her türlü zor süreç

Konudan bağımsız trde Erdoğan seni istediği zaman gitmeme lüksün yok. Fatih Terim savunacağım hiç aklıma gelmezdi. Onyekuru, FT nin daşdaşının kılı olamaz söz konusu Galatasaray'a verilenlerse.
Kiyaslama bastan sacma sapan. Yok Onyekuru bir mac oynamamis vs. Adam daha ne kadar sadakatini ispatlasin. Fatih Terim sadakati aklima geldi birden. Verdikleri aldiklari ayri konu. Erdogan konusuna gelince , Erdogan da eleman deseydi emin ol, egosu Erdogana da hayir derdi. Ya da ben oyle olurdu diye ummak istiyorum. Terim en cok egosunu sever. Onumuze bakalim. Terim klubun cok onemli katkilar saglamis parcasidir. Artik orda kalsin.

Kiyaslama bastan sacma sapan. Yok Onyekuru bir mac oynamamis vs. Adam daha ne kadar sadakatini ispatlasin. Fatih Terim sadakati aklima geldi birden. Verdikleri aldiklari ayri konu. Erdogan konusuna gelince , Erdogan da eleman deseydi emin ol, egosu Erdogana da hayir derdi. Ya da ben oyle olurdu diye ummak istiyorum. Terim en cok egosunu sever. Onumuze bakalim. Terim klubun cok onemli katkilar saglamis parcasidir. Artik orda kalsin.
Sen kendi gerçeklerin ve varsayımların ile bir bakış açısı oluşturuyorsun ve geriye kalanlara saçma diyorsun.

Ligin başından beri Fener'e yapılan federasyon ve hakem destekleri sonrası pek heves kalmadı transfer ve ligin geri kalanı için. Ama yapmak istedikleri bu sanırım. Tüm hevesi kırmak. Böyle bir kötülük olabilir mi. Adamlar saf kötü. Her yerinden irin, cerahat, çamur. ve bok akıyor camianın.
Ben bu kadar iğrenç mide bulandıran herhangi bir oluşum görmedim başka.
Yaptıkları bunca pislik ve kötülüğe rağmen yine yıllarca unutamayacakları bir Galatasaray Şampiyonluğu ile cezalandırılırlar umarım İlah Adelet tarafından.

Çağlar Söyüncü ve Cengiz Ünder'i 1 sene kiralayabilsek keşke.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt