Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.104
- 101.318
- 5.238
Belotti ve adı duyulmamış bir kanat geleceğine inanıyorum.Elis ve Icardi gelir diyorum
Sen ne dersin?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Belotti ve adı duyulmamış bir kanat geleceğine inanıyorum.Elis ve Icardi gelir diyorum
Sen ne dersin?
tak diye çekmedik yahu. Erden kendi diyor 1 ay uğraştık diye.Neden kolay olmasın ki? Torreira, Sefer, Sergio, Dübua'yi tak diye çektik. 2 adamı da alırız.
Onyekuru bence Fatih Terimden daha sadik. Tupcu ve Erdogan istedi diye bizi sampiyonlar liginde birakip kacan kimdi? Gecin bunlari.onda başakşehir şampiyon oluyor. benim dediğim bjk şampiyonluğu
Yav tamam da listemiz geniş değil miydi? İlla ki birileriyle temas halindeyizdir bir süredir. Bitirsinler artık 4. hafta geldi.tak diye çekmedik yahu. Erden kendi diyor 1 ay uğraştık diye.
Konudan bağımsız trde Erdoğan seni istediği zaman gitmeme lüksün yok. Fatih Terim savunacağım hiç aklıma gelmezdi. Onyekuru, FT nin daşdaşının kılı olamaz söz konusu Galatasaray'a verilenlerse.Onyekuru bence Fatih Terimden daha sadik. Tupcu ve Erdogan istedi diye bizi sampiyonlar liginde birakip kacan kimdi? Gecin bunlari.
işte bitirsinler artık dediğimiz zaman kol gibi maaşlar çıkacak karşımıza.Yav tamam da listemiz geniş değil miydi? İlla ki birileriyle temas halindeyizdir bir süredir. Bitirsinler artık 4. hafta geldi.
E üstat o zaman Sergio, Torreira, Dübua'yı falan niye bitirdik? Kol gibi maaş vereceğimize bekleyip ucuza alsaydık. Bu mudur mantıkişte bitirsinler artık dediğimiz zaman kol gibi maaşlar çıkacak karşımıza.
Icardi fırsatını kovalıyor olabilirizNeden kolay olmasın ki? Torreira, Sefer, Sergio, Dübua'yi tak diye çektik. 2 adamı da alırız.
Kiyaslama bastan sacma sapan. Yok Onyekuru bir mac oynamamis vs. Adam daha ne kadar sadakatini ispatlasin. Fatih Terim sadakati aklima geldi birden. Verdikleri aldiklari ayri konu. Erdogan konusuna gelince , Erdogan da eleman deseydi emin ol, egosu Erdogana da hayir derdi. Ya da ben oyle olurdu diye ummak istiyorum. Terim en cok egosunu sever. Onumuze bakalim. Terim klubun cok onemli katkilar saglamis parcasidir. Artik orda kalsin.Konudan bağımsız trde Erdoğan seni istediği zaman gitmeme lüksün yok. Fatih Terim savunacağım hiç aklıma gelmezdi. Onyekuru, FT nin daşdaşının kılı olamaz söz konusu Galatasaray'a verilenlerse.
Hali hazırda aldıkları maaşa yakın ücretlere bitirdik.E üstat o zaman Sergio, Torreira, Dübua'yı falan niye bitirdik? Kol gibi maaş vereceğimize bekleyip ucuza alsaydık. Bu mudur mantık
Sen kendi gerçeklerin ve varsayımların ile bir bakış açısı oluşturuyorsun ve geriye kalanlara saçma diyorsun.Kiyaslama bastan sacma sapan. Yok Onyekuru bir mac oynamamis vs. Adam daha ne kadar sadakatini ispatlasin. Fatih Terim sadakati aklima geldi birden. Verdikleri aldiklari ayri konu. Erdogan konusuna gelince , Erdogan da eleman deseydi emin ol, egosu Erdogana da hayir derdi. Ya da ben oyle olurdu diye ummak istiyorum. Terim en cok egosunu sever. Onumuze bakalim. Terim klubun cok onemli katkilar saglamis parcasidir. Artik orda kalsin.
Ve hepsi fırsat transferi idiHali hazırda aldıkları maaşa yakın ücretlere bitirdik.
Onlar daha CL eleme maçında daha da yıpranacaklar. TS maçını kazanıp moral bulmamız ve hava yakalamamız mükemmel olur.Günaydın GSC, güne bizim adımıza güzel haberle başlayalım: Bakasetas kesin olarak bize karşı yok