Transfer Nöbeti #18 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Etmeyin beyim transfer show izledik resmen. Dubois, Abdulkerim, Kazimcan, Oliveira, Torreira, Midtsjø, Mertens, Seferovic gibi bombalar ardi ardina patladi. Totalde yaklasik €20m harcayarak Transfermarkt'ta total piyasa degeri €66m olan oyuncular aldik. Juventus, Valencia, Fiorentina, Roma, Fbjk gibi ekiplere calim attik
Tamam yav biliyorum da bizim bünye böyle bir sürü transfr yapıp son günlere fırsat transferi yetiştirmeye alışkın değil. Ondan diyorum. :D

1661255976643.png

Açıkçası uzun yıllar sonra bu kadar lig kalitesinin altında takımın olduğu sezon olmamıştı.

İstanbulspor
Kasımpaşa
Karagümrük
Ümraniyespor
Ankaragücü
Hatayspor
Giresunspor

kadro olarak ligin altındalar. Bir tek Karagümrük Pirlo giderse toparlar ama kalan ekipler son 7-8 sırayı alacaklar diye düşünüyorum.

Konyaspor-geçen sezona göre daha geride
Alanyaspor-geçen sezona göre daha geride
Kayserispor-geçen sezon ile aynı
Gaziantep-geçen sezon ile aynı
Sivasspor-geçen sezona göre daha geride

Dişli Takımlar

Başakşehir-daha bir takım gibiler
Antalyaspor-daha iyi duruma gelecekler
Adana Demir-geçtiğimiz yıldan daha iyi olabilirler

Bunun dışında kalan 4 büyükler ise bence Trabzonspor hariç geçen sezondan daha iyi kadrolar kurdular.

Yani puan baremi yükselecek. Bu durumda ligin vasat altı takımlarından Giresun'a yenilmek iyi olmadı her ne kadar Antalya'yı ilk maç devirsek de.

Umarım bu transfer sezonu kapanmadan bir tane sol kanat oyuncusu alabiliriz. Ama has sol ayaklı sol kanat, öyle içeri giren falan değil. İçerde yeterince adam var :)

Rakip takim ceza sahasi ve cevresinde istikrarlica topa hukmetmek inanilmaz zor bir sey zaten. Besiktas'in durum rezalet. Bu arada bu site baya iyiymis
twde burdan atılan grafiklere denk geliyordum ama tabii ki kimse site paylaşmıyordu. senin posttu görüp googlelarken denk geldim. baya iyi duruyo yer imlerine ekledim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt