Ali Bektaş
Büyük Kaptan
- 22 Kasım 2021
- 29.866
- 22.622
- 1.388
Ayni degil onunki uydurukAli bektas abiyle seninki ayni tablo degil mi?twitterda da var paylaşılan,ordaki bi lale yok dedi pazartesi icin

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ayni degil onunki uydurukAli bektas abiyle seninki ayni tablo degil mi?twitterda da var paylaşılan,ordaki bi lale yok dedi pazartesi icin

nesi uyduruk olm xg conceded yazıyor hayvan gibi sağ köşede görmüyonuz muAyni degil onunki uyduruk![]()
Her detayını siyah yaptılar güzelim parçalının. Hiç sevmiyorumBen de beyaz sort faniyim btw
Ezikbahcemin ezik taraftarlari
Sayilar da ayni degilnesi uyduruk olm xg conceded yazıyor hayvan gibi sağ köşede görmüyonuz mu
sen dedikten sonra bir kontrol edeyim dedim 4 siteye baktım 4ü de farklı çıktı.Sayilar da ayni degil
Farkli hesaplaniyor zaten herkese gore formulu farkli
En guzel fbref hesapliyor ama onlar da Super Lig icin hesaplamiyolar
Ben attigim siteyi begeniyom. Ama gercekte en iyisi fbref. Zaten nasil hesapladigini aciklamayan siteye hic bakma, kafadan salliyolar maclari izleyipsen dedikten sonra bir kontrol edeyim dedim 4 siteye baktım 4ü de farklı çıktı.
buraya denk geldim bu da fena değil gibi kurcalamak lazım tabiBen attigim siteyi begeniyom. Ama gercekte en iyisi fbref. Zaten nasil hesapladigini aciklamayan siteye hic bakma, kafadan salliyolar maclari izleyip
Tamam yav biliyorum da bizim bünye böyle bir sürü transfr yapıp son günlere fırsat transferi yetiştirmeye alışkın değil. Ondan diyorum.Etmeyin beyim transfer show izledik resmen. Dubois, Abdulkerim, Kazimcan, Oliveira, Torreira, Midtsjø, Mertens, Seferovic gibi bombalar ardi ardina patladi. Totalde yaklasik €20m harcayarak Transfermarkt'ta total piyasa degeri €66m olan oyuncular aldik. Juventus, Valencia, Fiorentina, Roma, Fbjk gibi ekiplere calim attik
Rakip takim ceza sahasi ve cevresinde istikrarlica topa hukmetmek inanilmaz zor bir sey zaten. Besiktas'in durum rezalet. Bu arada bu site baya iyiymis
Bu istatistik bize bitirici topcular lazim diyor
twde burdan atılan grafiklere denk geliyordum ama tabii ki kimse site paylaşmıyordu. senin posttu görüp googlelarken denk geldim. baya iyi duruyo yer imlerine ekledimRakip takim ceza sahasi ve cevresinde istikrarlica topa hukmetmek inanilmaz zor bir sey zaten. Besiktas'in durum rezalet. Bu arada bu site baya iyiymis
Bu istatistik bize bitirici topcular lazim diyor