Transfer Nöbeti #18 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cicaldau için 5 Milyon iyi para.

Derhal satsınlar.

shamar + olseni + kanat gayet yeterli. ben sol bek için büyük paralar gereksiz olur kanatindeyim. Kazımcanıda boşa almadık oynatmak gerek. Sonuçlar bu genç oyuncular oynaya oyana birşeyler katacak.

Sergio varken Midtsjö'yü aldıran ve ıslarla 10 numara isteyen de kendisi.

Torriera, Sergio, Midtsjö, 10 Numara... Bu dördünü aynı anda oynatamayacağına göre birini kesecek. En yakın aday Sergio olur.
Hayır Sergio kesilmez. Torriera ve Sergio birlikte oynar. Midtsjö iyi bir asker ama Sergio meziyetleri itibariyle 8 numaranın ilk adamıdır.

10no alınacaksa arkalarında Torreira Sergio oynar. Mertens Gomis gibi yedekte maç çeviren hamle topçusu olur. Ama 4m verdiğin adamı da yedeğe koymak ne derece makul bilmiyorum.

Bence 10 no alınmayacak.

Shamarı alacağımıza göre alıcı gözle skills videosunu izleyebilirim. Hajiwrightı beğendiğimize göre bu herifi de beğeniriz gibi bir hissiyat var. Aradığımız profile benziyor.

Bakicez

8e38c7643385565a76e1e5e7428c9fbb.jpg

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Shamarı alacağımıza göre alıcı gözle skills videosunu izleyebilirim. Hajiwrightı beğendiğimize göre bu herifi de beğeniriz gibi bir hissiyat var. Aradığımız profile benziyor.

Bakicez
shamar kesin mi inşallah olur hiç izlemedim ama kalipli güçlü bir forvet türkiye ligini düşününce her türlü iş yapacak adam.

Bakicez
Şamarı indirmesinler bize. O kim?

Bakicez
Evet izledim gollerini filan.

Üzülerek belirtmek isterim; çok pis Diagne vibeı aldım.

Attığı gollerin yarısı boş kaleye. Hantal da bi görüntüsü var. Ha Diagneden biraz daha çevik duruyor ama bitirici vuruşları kafaları filan Diagne gibi:/

Umarım almayız.

Hayır Sergio kesilmez. Torriera ve Sergio birlikte oynar. Midtsjö iyi bir asker ama Sergio meziyetleri itibariyle 8 numaranın ilk adamıdır.

10no alınacaksa arkalarında Torreira Sergio oynar. Mertens Gomis gibi yedekte maç çeviren hamle topçusu olur. Ama 4m verdiğin adamı da yedeğe koymak ne derece makul bilmiyorum.

Bence 10 no alınmayacak.

bence bizim kanada da kayabilen delici bir 8.5 ya da 10 numaraya ihtiyacımız var

bernardo silvanın cityde yaptığı gibi gerektiğinde iç gerektiğinde kanada kayabilen biri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt