Sıddık Saraylı
10 Numara!
- 11 Temmuz 2019
- 10.931
- 7.666
- 823
De ayrı olacak yalnız

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
De ayrı olacak yalnız
Twde shamar konusuluyor1 hafta önceki isimleri söyleyip duruyolar.transfer bilgisi yok kimsenin
yeni sol bekimiz kristiansenin ismini söyleyim miŞu aşamada isim vermek doğru olmaz.
O da kim? Ballo tourede mi oynuyoryeni sol bekimiz kristiansenin ismini söyleyim mi
Alayim golcumu
Bu herifin diagneye benzetilme nedenini anlayamadim reis. Herifin net gol vurusu var diagnede yoktu. Fizigi benziyor olabilir sadecembaye shamar come to gs
O da gelsin.ama forvet mertensden de isimli biriymis demis nevzatTwde shamar konusuluyor
Henüz anlaşma yok, bugünden yarına bir gelişme olmaz.yeni sol bekimiz kristiansenin ismini söyleyim mi
Gerek var mi isimli topcuyaO da gelsin.ama forvet mertensden de isimli biriymis demis nevzat
Bunu erden timura soyle kanka,bana hava hoşGerek var mi isimli topcuya
bir videosunu izledim diagne skils yazsak başlığı kimse sorgulamaz.Bu herifin diagneye benzetilme nedenini anlayamadim reis. Herifin net golcu vurusu var diagnede yoktu. Fizigi benziyor olabilir sadece
2002 yılında Fatih hoca 35 topçu aldırıp batirduydi bizi, 2 topcu daha alsaydi bir sey değişeceğini sanmıyorum2002 yazinda fatih hocanin istediği jancker ve jalminha gelse sampiyon olur muyduk o sezon? @Keramettin TANRIVERDİ
Gelecek.Forvet almazsak bu sezona havluyu atarız. Bize üst düzey golcü lazım