- 2 Temmuz 2011
- 132.687
- 55.600
- 5.338
Marcus Thuram - Oyuncu profili 22/23 10 milyona bırakıyolarsa alalım hemen.ligin içinden geçer
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
10-15 ama Fransa Milli takımından WC için davet alabileceği bir kulübe gitmek istiyor.marcus tuhuram mı? o thuramkaca veryolar
Marcus Thuram - Oyuncu profili 22/23 10 milyona bırakıyolarsa alalım hemen.ligin içinden geçer
Tam ben söyleyecektim Renktaş. O pratik konuşma kitapları öğrenme amaçlı değil.O kitapla Türkçe'nin T'sini öğrenemez o. Paraya kıysın da özel ders alsın.
bu yasta hedefi olan,böyle yetenekli bi oyuncuyu getirmek asıl büyük başarıdır.erden timur alsın bize bunu10-15 ama Fransa Milli takımından WC için davet alabileceği bir kulübe gitmek istiyor.
bu hezimeti kac transfer unutturur ustat?Olası Trabzon mağlubiyetini unutturmak için isim açıklanır.
18 gün içinde transferleri bitireceğiz, herkes müsterih olsun. Taraftarımızın gurur duyacağı bir takım kuracağız.
Sergen Zeren'den Erden Timur'a "İmkansızı ver bana."bu yasta hedefi olan,böyle yetenekli bi oyuncuyu getirmek asıl büyük başarıdır.erden timur alsın bize bunu