Serdar Alper
10 Numara!
- 27 Mayıs 2009
- 10.902
- 8.584
- 2.068
Satılmış şerefsiz haysiyetsizler.Feneri övün hadi spor programlari ağzınız dolu dolu ...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Satılmış şerefsiz haysiyetsizler.Feneri övün hadi spor programlari ağzınız dolu dolu ...
Murat sancakMs kim
32 yaşında adama 4 peşin çekiyor yuh ya. Maks 2 verip alalım.Ms: 4 milyon euro nakit veren balotelli'yi alır.
Bence de kotuler ama adamlarin hucum hatti bizden daha cesitli biz 3 hafta 2 gol atabildik bu tesaduf degil3 hafta da 3 penaltıyla öne geçme
2 kırmızı kartla 2 galibiyet
Övün feneri, fener diloları sizi
malotelli miUlan Balotelli olsa yenmişlerdi
Murat Sancak: “Balotelli gidecekse gitsin. Balotelli gider Malotelli gelir.”
Her maça penaltıyla 1-0 önde başlarsan sen de atarsın rahat ol. Verildi mi kaç tane penaltınBence de kotuler ama adamlarin hucum hatti bizden daha cesitli biz 3 hafta 2 gol atabildik bu tesaduf degil
Penaltılar kirmizilar olmasa çoğu maçı kısır geçer bunların. Böyle ekstra goller olunca millet hucumu iyi zannediyorHer maça penaltıyla 1-0 önde başlarsan sen de atarsın rahat ol. Verildi mi kaç tane penaltın
Top oynadılar sanıyorsunuz da 4 şuta 3 gol attılar. Her seferinde girmeyecek o toplar penaltı olmadıkça.
Ben maci izledim top oynadilar demedim. Bize de penalti verseler yine bu kadar gol atamazdik. Hucumda kisirlik var kanatlar bos hizli dinamik oyuncumuz yokHer maça penaltıyla 1-0 önde başlarsan sen de atarsın rahat ol. Verildi mi kaç tane penaltın
Top oynadılar sanıyorsunuz da 4 şuta 3 gol attılar. Her seferinde girmeyecek o toplar penaltı olmadıkça.
özür dilerim ama adam karta kadar iyiydi bence. hem defansta hem de takım hucumdaykenRakitskyi överek 10 saniye icinde kirmizi kart yediren Samiyi kiniyorum.
Küfür etme guzummKalesinde 50 tane pozisyon veren, hakemin ittirmesiyle saçma futbolcuların düzenli hatalarıyla kazanan şu malum takıma iyi takım diyip durmayın. Sövüp kaçacam şimdi
bence de iyiydiözür dilerim ama adam karta kadar iyiydi bence. hem defansta hem de takım hucumdayken
Ekli dosyayı görüntüle 174885
Pazarlık yok 4 milyon Cash veren alır diyor.32 yaşında adama 4 peşin çekiyor yuh ya. Maks 2 verip alalım.