Transfer Nöbeti #18 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
FB kapanan takimlara baya zorlanir balla veya penaltiyla gol atamazsa. Sezonu baya erken acip ve daha fazla mac yapmislar olsalar bile, sanki adam gibi pozisyon yaratmakta zorluk cekiyorlar.

Ve defanslari baya rezil. Rakiplerin daha iyi bitiricilikleri olsa, suan belki 5 yerine 7-8 gol yemislerdi. Oda tek 3 mactan sonra

Hakem ve Adanalı bazı oyuncuların gereksiz özgüvenli denyolukları skoru belirledi.

Ulan Balotelli olsa yenmişlerdi

Murat Sancak: “Balotelli gidecekse gitsin. Balotelli gider Malotelli gelir.”

Bence de kotuler ama adamlarin hucum hatti bizden daha cesitli biz 3 hafta 2 gol atabildik bu tesaduf degil
Her maça penaltıyla 1-0 önde başlarsan sen de atarsın rahat ol. Verildi mi kaç tane penaltın

Top oynadılar sanıyorsunuz da 4 şuta 3 gol attılar. Her seferinde girmeyecek o toplar penaltı olmadıkça.

Her maça penaltıyla 1-0 önde başlarsan sen de atarsın rahat ol. Verildi mi kaç tane penaltın

Top oynadılar sanıyorsunuz da 4 şuta 3 gol attılar. Her seferinde girmeyecek o toplar penaltı olmadıkça.
Penaltılar kirmizilar olmasa çoğu maçı kısır geçer bunların. Böyle ekstra goller olunca millet hucumu iyi zannediyor

Ben maci izledim top oynadilar demedim. Bize de penalti verseler yine bu kadar gol atamazdik. Hucumda kisirlik var kanatlar bos hizli dinamik oyuncumuz yok

Rakitskyi överek 10 saniye icinde kirmizi kart yediren Samiyi kiniyorum.
özür dilerim ama adam karta kadar iyiydi bence. hem defansta hem de takım hucumdayken
1661202254273.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt