Transfer Nöbeti #18 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben maci izledim top oynadilar demedim. Bize de penalti verseler yine bu kadar gol atamazdik. Hucumda kisirlik var kanatlar bos hizli dinamik oyuncumuz yok
Versinler görüşürüz.

Boş dediğin kanatlar geçen sene 40 tane skor üretti. Lincolnle Emre Mor daha iyi falan diyorsun herhalde, buna yorumum yok.

Versinler görüşürüz.

Boş dediğin kanatlar geçen sene 40 tane skor üretti. Lincolnle Emre Mor daha iyi falan diyorsun herhalde, buna yorumum yok.
Keremi de yunusu da beğeniyorum ama baska da yok. Heriflerde yazmadigin bruma falan var santraforda bizde olmayan hizli valencia var. Bizim 111 bilemedin 13 oyuncumuz var acilen transfer yapmamiz lazim diyorum sadece

Keremi de yunusu da beğeniyorum ama baska da yok. Heriflerde yazmadigin bruma falan var santraforda bizde olmayan hizli valencia var. Bizim 111 bilemedin 13 oyuncumuz var acilen transfer yapmamiz lazim diyorum sadece
Transferle bir şey çözülmez. Bahsettiğin adamların hepsi açık alan oyuncusu, bize 3 hafta da rakipler kapandı, Fenere karşı kapanan tek takım olmadı 3 haftada, Tjkye biraz Kayseri işte.

Takım uyumu ve hocanın taktik varyasyonlarını adapte edememesiyle ilgili sorunlar var. Bugün 3 adam daha gelsin yine bir şey çözülmez bunlar düzelmedikçe.

Bence çok baba bir santrafora ihtiyaç var. Vurdu mu toptan ses gelcek. Mıy mıy mıy olmicak. Bıktım usandım saçma sapan gol kaçırmasından takımın

Rakiplerin hücum hatları iyi biz onların arasın da en kısır döngüye sahip olanız. Emre Akbaba’dan filan medet umuyorsak vay halimizi. Kanat, forvet kesinlikle biran önce getirilmeli.

edit: Cornet’i önermiştim de oynatmaya başlamışlar adamı, zor artık.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt