Transfer Nöbeti #18 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2001 ve 2011'den daha ciddi bir şike yapacaklar bu sene. İlk haftalardan başladılar. İşi sağlama alıyorlar. Hemen her spor programında da algı yapan tetikçileri var.
Adli makamlar bu sezonu inceleme altına alırsa tarihin en büyük pislikleri ortaya çıkar da ülkemizin durumu ortada malesef

Önceliğin ne olduğu senin varsayımın.

Kanat ve forvet öncelik şu an, sol bek alınması için ya PvA gitmeli ya genç oyuncu alınmalı.

Biriniz sol bek diyorsunuz diğeriniz başka bir şey, hepiniz de kendinizce haklısınız ama bırskın hoca karar versin ne yapacağına.

Öyle ahlık vahlık bir durum da yok, rakipler ittirilmesin hiç birinden bir halt olmaz.
Biz burada zaten afaki konusuruz. Transferi hoca ve yonetim yapiyor ins dedigin gibi kanat ve forvet oncelik olur

wakaeme gelse takım yine atletzm ve temposuzluktan sıkıntı çekecek. 2-3 eklemeyle iyi bir takım oluruz orası net ama umarım doğru profillere gidilir. koşacak basacak 90dk tempo yapacak adam şart artık
MorUk fuLL önDe OluCaz ZatEn nE teMpoSu
DlorElHWwAIInxg.webp

10 senedir şu forumdayım.fbnin ne macları oldu,iyi de değiller.neden birbirinizin kalbini kırıyosunuz anlamıyorum şu şikeciler yüzünden.adamlar ne guzel aldanıyor,siz şimdiki durumu boşverin,ilerdeki rezaleti düşünün.

O ayrı bisey. Zaten herkes bu olaylara gerilip kavga ediyor. Bunu bizim değil yönetimin bir an önce çıkıp açıklama yapması lazım. Sessiz kalırsak bu itler istedikleri gibi oynayacaklar bu ligde
Açıklama yapsan nolur, medyanın hepsi satılmış, yemlenmiş, icraat önemli, çekilcen ligden oynamican bu kokuşmuş ligde.

Bir de orta saha gelene kadar en önemli mevkiydi

Geçen sene 40 gol üreten kanatlar yetersiz oldu şimdi

Anlayın artık mevzu takımı doğru kullanabilen hocadır, tüm dünya takımları hocalarıyla yükseldi şu an. Bu noktada en kritik konu Okan Hoca'nın takımı doğru kullanması, bu olsun gerisi gelir.

Fenerin sampiyon olacağını düşünmüyorum. Tek korkum hakemler ve medya

Anlayın artık mevzu takımı doğru kullanabilen hocadır, tüm dünya takımları hocalarıyla yükseldi şu an. Bu noktada en kritik konu Okan Hoca'nın takımı doğru kullanması, bu olsun gerisi gelir.
Okan konusunda ciddi tereddütlerim var

şimdilik okanın sorun oldugunu da gördülerde,bu okan beceremezse ne olacak abi

takımı doğru kullanabilecek mi üstat, emare var mı? ozan puki üstadın bu akşam bi postu vardı bu konuyla ilgili sayılabilecek ama ateşe atmayayım onu şimdi

fbyi gene sampiyon ilan etmisiz :asd: izleyemedim de maçı bunlar adanaya 4 gol atmayı nasıl başardılar lan, bizim ligde 2 golümüz var sadece

10 senedir şu forumdayım.fbnin ne macları oldu,iyi de değiller.neden birbirinizin kalbini kırıyosunuz anlamıyorum şu şikeciler yüzünden.adamlar ne guzel aldanıyor,siz şimdiki durumu boşverin,ilerdeki rezaleti düşünün.
Kimse kimsenin kalbini kırmıyorki, satılmış şerefsiz ve şikecilerin pisliklerini ve satılmış kokuşmuş medyayı konuşuyoruz. Ayrıca bu Okan hocanın acunla ne işi var diyoruz

Stambouli: [Adana Demirspor] : "Türkiye'de, kariyerim boyunca yaşamadığım şeyleri yaşıyorum. Başka liglerde yaşamadığım şeyleri yaşıyorum."
Stambouli: [Adana Demirspor] :"Sadece saha içinde değil, saha dışında da güçlü olmamız gerekiyor."

dünyanın en boktan ligi stambouli üstad, alış buna.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt