- 2 Temmuz 2011
- 137.518
- 58.562
- 5.488
kavga var sandım sorryKimse kimsenin kalbini kırmıyorki, satılmış şerefsiz ve şikecilerin pisliklerini ve satılmış kokuşmuş medyayı konuşuyoruz. Ayrıca bu Okan hocanın acunla ne işi var diyoruz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kavga var sandım sorryKimse kimsenin kalbini kırmıyorki, satılmış şerefsiz ve şikecilerin pisliklerini ve satılmış kokuşmuş medyayı konuşuyoruz. Ayrıca bu Okan hocanın acunla ne işi var diyoruz
Günlük değişiyor o dun besiktas sampiyondu
Söylediklerinden sahaya giren bir akbaba var. Sahaya girmedikleri sürece sıkıntı yok. Bunu niye dert ediyorsun.Ağustosta bitti , bayağı dransfer yapıldı fena değil, ama hala Taylan, akbaba, Ömer, Omar , Oğulcan , cipe gibi amatör oyuncular kadroda , kimseyi degersizlestirmiyorum, adamlar amatör, gönderecekleride yok
CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Hergecen gün umudumu yitiriyorum.Bir de orta saha gelene kadar en önemli mevkiydi
Geçen sene 40 gol üreten kanatlar yetersiz oldu şimdi
Anlayın artık mevzu takımı doğru kullanabilen hocadır, tüm dünya takımları hocalarıyla yükseldi şu an. Bu noktada en kritik konu Okan Hoca'nın takımı doğru kullanması, bu olsun gerisi gelir.
maaşlarını maç sonu ali koç mu verdi sana baskan maçın en iyi 2 adamı hk bu nasıl söz?Murat Sancak: “Belhanda ve Onyekuru hakkında söylenecek bir şey yok. Adana’ya dönünce kararımızı vereceğiz. Bugün saha içinde ki tavırları öncelikle bize saygısızlık olarak görüyorum. Çok istiyorlarsa konuşurum Dursun başkanla ilk uçakta göndeririz İstanbul’a”
Valla ben isterim onyekuru
Gözüm kapalı bende isterim.Murat Sancak: “Belhanda ve Onyekuru hakkında söylenecek bir şey yok. Adana’ya dönünce kararımızı vereceğiz. Bugün saha içinde ki tavırları öncelikle bize saygısızlık olarak görüyorum. Çok istiyorlarsa konuşurum Dursun başkanla ilk uçakta göndeririz İstanbul’a”
Emare yoksa başka takımı destekleyebilirsin, Torrent dönerse bize geçersin tekrar.takımı doğru kullanabilecek mi üstat, emare var mı? ozan puki üstadın bu akşam bi postu vardı bu konuyla ilgili sayılabilecek ama ateşe atmayayım onu şimdi
Murat Sancak: “Belhanda ve Onyekuru hakkında söylenecek bir şey yok. Adana’ya dönünce kararımızı vereceğiz. Bugün saha içinde ki tavırları öncelikle bize saygısızlık olarak görüyorum. Çok istiyorlarsa konuşurum Dursun başkanla ilk uçakta göndeririz İstanbul’a”
Bu Murat Sancakin .Murat Sancak: “Belhanda ve Onyekuru hakkında söylenecek bir şey yok. Adana’ya dönünce kararımızı vereceğiz. Bugün saha içinde ki tavırları öncelikle bize saygısızlık olarak görüyorum. Çok istiyorlarsa konuşurum Dursun başkanla ilk uçakta göndeririz İstanbul’a”
gençlerin önü kesiliyor , ayrıca bunlar gitmeden transfer falan yapılmazSöylediklerinden sahaya giren bir akbaba var. Sahaya girmedikleri sürece sıkıntı yok. Bunu niye dert ediyorsun.
Sosyal medyada gördüğünüz her şeye inanmayın. Yok öyle bir açıklama.Murat Sancak: “Belhanda ve Onyekuru hakkında söylenecek bir şey yok. Adana’ya dönünce kararımızı vereceğiz. Bugün saha içinde ki tavırları öncelikle bize saygısızlık olarak görüyorum. Çok istiyorlarsa konuşurum Dursun başkanla ilk uçakta göndeririz İstanbul’a”
Fakemaaşlarını maç sonu ali koç mu verdi sana baskan maçın en iyi 2 adamı hk bu nasıl söz?
gelsin gsye hiç sıkıntı değil keşke olsaaaa
Ya üstat ne alaka şimdi ya. Bi şey diyince kızıyosun da yapılacak laf mı bu şimdi allah aşkına?Emare yoksa başka takımı destekleyebilirsin, Torrent dönerse bize geçersin tekrar.
Ağustosta bitti , bayağı dransfer yapıldı fena değil, ama hala Taylan, akbaba, Ömer, Omar , Oğulcan , cipe gibi amatör oyuncular kadroda , kimseyi degersizlestirmiyorum, adamlar amatör, gönderecekleride yok
CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
inş gerçektir ya fake olmasın