Transfer Nöbeti #18 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir de orta saha gelene kadar en önemli mevkiydi

Geçen sene 40 gol üreten kanatlar yetersiz oldu şimdi

Anlayın artık mevzu takımı doğru kullanabilen hocadır, tüm dünya takımları hocalarıyla yükseldi şu an. Bu noktada en kritik konu Okan Hoca'nın takımı doğru kullanması, bu olsun gerisi gelir.
Hergecen gün umudumu yitiriyorum.

Geçen haftalarda isimler çıktı durdu şuan resmen bitti iyi isimler alınmış gibi dursada geçen sene çok kötüydük şimdi biraz iyiyiz ama hala çok transfere ihtiyacımız var hücüm kanat stoper bekler valla nereye baksan sorun var yedek desen takıma girip ateşleyecek de yok Gomis kurtarıcı oldu bu takımda

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Murat Sancak: “Belhanda ve Onyekuru hakkında söylenecek bir şey yok. Adana’ya dönünce kararımızı vereceğiz. Bugün saha içinde ki tavırları öncelikle bize saygısızlık olarak görüyorum. Çok istiyorlarsa konuşurum Dursun başkanla ilk uçakta göndeririz İstanbul’a”

Valla ben isterim onyekuru
maaşlarını maç sonu ali koç mu verdi sana baskan maçın en iyi 2 adamı hk bu nasıl söz?
gelsin gsye hiç sıkıntı değil keşke olsaaaa

Murat Sancak: “Belhanda ve Onyekuru hakkında söylenecek bir şey yok. Adana’ya dönünce kararımızı vereceğiz. Bugün saha içinde ki tavırları öncelikle bize saygısızlık olarak görüyorum. Çok istiyorlarsa konuşurum Dursun başkanla ilk uçakta göndeririz İstanbul’a”

Gözüm kapalı bende isterim.

takımı doğru kullanabilecek mi üstat, emare var mı? ozan puki üstadın bu akşam bi postu vardı bu konuyla ilgili sayılabilecek ama ateşe atmayayım onu şimdi
Emare yoksa başka takımı destekleyebilirsin, Torrent dönerse bize geçersin tekrar.

Bunu demiş mi gercekten

Bu Murat Sancakin .

Sosyal medyada gördüğünüz her şeye inanmayın. Yok öyle bir açıklama.

Ağustosta bitti , bayağı dransfer yapıldı fena değil, ama hala Taylan, akbaba, Ömer, Omar , Oğulcan , cipe gibi amatör oyuncular kadroda , kimseyi degersizlestirmiyorum, adamlar amatör, gönderecekleride yok

CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

üstad bence bu oyuncuları gönderememek yönetim başarısızlığı sayılamaz ya. bunları florentino perez'i getir kimi getirirsen getir yine kolay kolay gönderemezsin. çok çok inanılmaz kötüler ve hiçbir takımında almak isteyeceği oyuncular değiller. ha nolur, anadolu takımlarının yeni aldıkları oyunculardan bazıları sakatlanır bir şey olur, transfer döneminin son haftası belki alıcıları çıkar. ki bazılarını isteyenler de varmış ömeri taylanı falan. o noktada da anadolu kulüpleri maaşlarını karşılayamıyor herhalde. zor iş valla. yönetime eksi puan yazmam ben bunları gönderemiyor diye.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt