Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.589
- 109.423
- 4.878
way be
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adli makamlar bu sezonu inceleme altına alırsa tarihin en büyük pislikleri ortaya çıkar da ülkemizin durumu ortada malesef2001 ve 2011'den daha ciddi bir şike yapacaklar bu sene. İlk haftalardan başladılar. İşi sağlama alıyorlar. Hemen her spor programında da algı yapan tetikçileri var.
Biz burada zaten afaki konusuruz. Transferi hoca ve yonetim yapiyor ins dedigin gibi kanat ve forvet oncelik olurÖnceliğin ne olduğu senin varsayımın.
Kanat ve forvet öncelik şu an, sol bek alınması için ya PvA gitmeli ya genç oyuncu alınmalı.
Biriniz sol bek diyorsunuz diğeriniz başka bir şey, hepiniz de kendinizce haklısınız ama bırskın hoca karar versin ne yapacağına.
Öyle ahlık vahlık bir durum da yok, rakipler ittirilmesin hiç birinden bir halt olmaz.
MorUk fuLL önDe OluCaz ZatEn nE teMpoSuwakaeme gelse takım yine atletzm ve temposuzluktan sıkıntı çekecek. 2-3 eklemeyle iyi bir takım oluruz orası net ama umarım doğru profillere gidilir. koşacak basacak 90dk tempo yapacak adam şart artık
Ins dogrudur kral ben begendim bu adamin profilini. Fiziksel olarak cok klas bi kereVerona 4m veriyor ve djurgården az diyor, bjk nasıl alıcak mis 3,5?
Skickat från min iPhone med GSCimbom Forum
Açıklama yapsan nolur, medyanın hepsi satılmış, yemlenmiş, icraat önemli, çekilcen ligden oynamican bu kokuşmuş ligde.O ayrı bisey. Zaten herkes bu olaylara gerilip kavga ediyor. Bunu bizim değil yönetimin bir an önce çıkıp açıklama yapması lazım. Sessiz kalırsak bu itler istedikleri gibi oynayacaklar bu ligde
Okan konusunda ciddi tereddütlerim varBir de orta saha gelene kadar en önemli mevkiydi
Geçen sene 40 gol üreten kanatlar yetersiz oldu şimdi
Anlayın artık mevzu takımı doğru kullanabilen hocadır, tüm dünya takımları hocalarıyla yükseldi şu an. Bu noktada en kritik konu Okan Hoca'nın takımı doğru kullanması, bu olsun gerisi gelir.
Hep dediğim gibi, acunla herhangi bir diyaloğu olan birini kulüpte çaycı bile yapmam, floryaya sokmam, hatta kulübün 30 km yakınına sokmam.bizle anlaşmadan öncede trübünde hull city maçı izlemişti ayrıca fatih terim de dost acun ılıcalı ile gitme nedenini bilmiyorum
depay??
şimdilik okanın sorun oldugunu da gördülerde,bu okan beceremezse ne olacak abiBir de orta saha gelene kadar en önemli mevkiydi
Anlayın artık mevzu takımı doğru kullanabilen hocadır, tüm dünya takımları hocalarıyla yükseldi şu an. Bu noktada en kritik konu Okan Hoca'nın takımı doğru kullanması, bu olsun gerisi gelir.
takımı doğru kullanabilecek mi üstat, emare var mı? ozan puki üstadın bu akşam bi postu vardı bu konuyla ilgili sayılabilecek ama ateşe atmayayım onu şimdiBir de orta saha gelene kadar en önemli mevkiydi
Kimse kimsenin kalbini kırmıyorki, satılmış şerefsiz ve şikecilerin pisliklerini ve satılmış kokuşmuş medyayı konuşuyoruz. Ayrıca bu Okan hocanın acunla ne işi var diyoruz10 senedir şu forumdayım.fbnin ne macları oldu,iyi de değiller.neden birbirinizin kalbini kırıyosunuz anlamıyorum şu şikeciler yüzünden.adamlar ne guzel aldanıyor,siz şimdiki durumu boşverin,ilerdeki rezaleti düşünün.
Günlük değişiyor o dun besiktas sampiyondufbyi gene sampiyon ilan etmisizizleyemedim de maçı bunlar adanaya 4 gol atmayı nasıl başardılar lan, bizim ligde 2 golümüz var sadece