Transfer Nöbeti #18 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yav şikecileri kim niye övsün ne yapıyorlar da öveceğiz iki bilemedin üç maç sonra jesus'a sövmeye başlarlar yine bi cacık yok onlarda. Ama bizim takımda da yok sıkıntı orda

Adamların 11e 11
Penaltısız maçı yok lan.

Şu takımı övmek için midesiz olmak gerekir.

Bize kapandığı gibi kapansın takımlar az çözsünler görücez. Uzun topla Valencia, King kaçırmak dışında pozisyonu yok adamların maçlarda.

Şunu biz yapsak çağ dışı futbol yeaa denirdi.

Kısır takımla bu ligde sampiyon olamazsin. Stoperde Dany semihle halan balta ile olursun ama hucum gucu az olan takim olmaz

Hücum konusunda biraz sabırlı olalim bence. Oyuncular yerin dibine sokulduğu kadar kötü değiller

Bir kaç alternatif gerekli lakin, özellikle Kerem Yunus icin

Bizim maçta aleyhimize kürek kürek kararlar veren hakemler, sizin de ben. Neyse şu ilerideki problemlerimizi çözelim, en iyi topu biz oynayacağız az daha sakin.

Anadolu takımlarında sakatlanan olacakta gidecekler , benim asıl korkum bizde sakatlık olacakta tekrar bunlara kalacağız , gençlerede yazık olacak , Okan hoca zaten bahane arıyor Oğulcan Emre'yi 11e atmak için

CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
270 dk da Oğulcan ı kaç dk sahada gördün ki? Bazı kelimeler ezbere çıkıyor ağzınızdan. Barış girdi Oğulcan girmedi ya da ben hatırlamıyorum girdiğini. Normal şartlarda da mertens formunu bulana kadar akbaba olacak başka yok. Yerli kuralı var ise Emre Kılınç mecbur girecek.

Kim var mesela yeri kanat oyuncusu bizim takımda oynayabilecek? Orta sahaya mesela kim girebilir yerli olarak andolu kulüplerinden? Şu anda genç olarak Hamza ve Ali var sadece kadroyu zorlayabilecek onlar da zamanla bulacaklar yerlerini.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt