Murat Durmaz
Berlin Panteri
- 5 Ocak 2019
- 49.067
- 51.060
- 3.683
Günü Icardi’yle kapatıyoruz dostlar.
Gedson Fernandes'i ilk yazan bu adamdı reis.İtalyan medyasında bu adamı severim diğerlerine göre ben
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Günü Icardi’yle kapatıyoruz dostlar.
spinazzola-asamoahPedulla
Galatasaray did an in-depth survey for Ballo–Touré and insisted in the last few hours. But Milan still wants to think, he's probably not in a hurry because he's not too convinced. Milan have evaluated any alternative solutions, for example Pezzella leaving Parma and a hot name for Lecce, but first we need an opening at the sale of Ballo-Touré that is not yet there.
Onyekuru da 4 işareti yaptiBelhanda napti
Onyekuru ağlama yapmış galiba
GscimbomMobile
Pazarlık yok diyip tekliflere açığım demesi de çok mantıklı olmuşMurat Sancak, Fenerbahçe maçının ardından verdiği demeçte Mario Balotelli'nin serbest kalma bedelini açıkladı:
"Bende pazarlık yok. 4 milyon euro'yu bankaya yatıran alır. Tekliflere açığım. 4 verdikten sonra yok diyemem zaten. Serbest kalma maddesi var."
3 e verirMurat Sancak, Fenerbahçe maçının ardından verdiği demeçte Mario Balotelli'nin serbest kalma bedelini açıkladı:
"Bende pazarlık yok. 4 milyon euro'yu bankaya yatıran alır. Tekliflere açığım. 4 verdikten sonra yok diyemem zaten. Serbest kalma maddesi var."
Belhanda napti
Onyekuru ağlama yapmış galiba
GscimbomMobile
ben de begendim . izlemesi eglenceli mis gibi stoperözür dilerim ama adam karta kadar iyiydi bence. hem defansta hem de takım hucumdayken
Ekli dosyayı görüntüle 174885
Haluk Yürekli: Berkan Kutlu burada süre alamıyorum, bonservisimi verin Beşiktaş’a gideyim demiş
Gedson Fernandes'i ilk yazan bu adamdı reis.İtalyan medyasında bu adamı severim diğerlerine göre ben![]()
adamların hasta derecede bizim takıma aidiyet duyduğunu bilmeden mi aldılar. hazımedemiceklerse almicaklardı. Onlar olmasa şuan 0 puandalardı.bu arada onyekuru ve belhandanın hareketlerinden adsli olsam hazzetmezdim
Atalanta Hojlund için transfer görüşmelerine başlamış.