Ali Bektaş
Büyük Kaptan
- 22 Kasım 2021
- 29.875
- 22.627
- 1.388
Belotti geliyor mu nedir son vaziyet. Wolves haberi gordum aman diyim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yıllarca GS üzerinden para yaptılar biraz da küçüktaştan yesinler reisHaluk ztn durmadan bjk dillolugu yapip duruyor bizim enayilerde para veriyor bunlara
Taylan+ Berkan = Gedsonne yazık ki berkan haberi dogru gibi
bizi profillerden silmisti
demek ki kartal olmak istiyor
Boyle bir deli santraforu istermiydiniz?
Bak senbu arada onyekuru ve belhandanın hareketlerinden adsli olsam hazzetmezdim
Gedson rizeyi küme düsürdü bilmiyorum cok kötü oynuyor bu aralarTaylan+ Berkan = Gedson
ben okeyim
Boyle bir deli santraforu istermiydiniz?
Bize Baroş'un genç halı lazım Renktaş.valencia tarzı haji wright tarzı topla giden hareketli santrafora ihtiyacımız var
nevzat bugun bu twiti atmıştı.
Onun üzerine parçalıyı geçir bak bakalım nasıl oynuyor renkdaş, hele bide yanında Torri ileGedson rizeyi küme düsürdü bilmiyorum cok kötü oynuyor bu aralar
belki üzerine 2 3 m para karsılıgı düşünülebilir
Şu Adana'ya Keremi 1 senelik verip Onyekuru 'yu kiralasak nasıl olur
Yada kerem = Onyekuru+ Tayyip Sanuç'u bonservisi ile alsak fena olmaz gibi.
Hem Kerem'in kaprislerinden kurtuluruz hem de yerli bir oyuncu ile hızlı bir onyekuru kazanmış oluruz.
Bu halde Kerem 'e 4 m€ veren bile çıkmaz
Bu sene hiç kerem için bi teklif geldi mi?Şu Adana'ya Keremi 1 senelik verip Onyekuru 'yu kiralasak nasıl olur
Yada kerem = Onyekuru+ Tayyip Sanuç'u bonservisi ile alsak fena olmaz gibi.
Hem Kerem'in kaprislerinden kurtuluruz hem de yerli bir oyuncu ile hızlı bir onyekuru kazanmış oluruz.
Bu halde Kerem 'e 4 m€ veren bile çıkmaz
Sen bari yapmane yazık ki berkan haberi dogru gibi
bizi profillerden silmisti
demek ki kartal olmak istiyor