Transfer Nöbeti #18 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizim maçta aleyhimize kürek kürek kararlar veren hakemler, sizin de ben. Neyse şu ilerideki problemlerimizi çözelim, en iyi topu biz oynayacağız az daha sakin.
Dedigin gibi bi kötü niyet varsa ligin en iyi oyununu da oynasan hakem istemediği sürece kazanamazsın. Hakemi yenemezsin.

Hakemlerin kötü niyetli olmalarından ziyade, kapasitelerinin bu kdr oldugunu dusunuyorum ben.

Murat Sancak: “Belhanda ve Onyekuru hakkında söylenecek bir şey yok. Adana’ya dönünce kararımızı vereceğiz. Bugün saha içinde ki tavırları öncelikle bize saygısızlık olarak görüyorum. Çok istiyorlarsa konuşurum Dursun başkanla ilk uçakta göndeririz İstanbul’a”

Uyar mı?

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray
Bu aciklama dogru dgl diyolar.

Eğer Okan Buruk atletik, ortaları iyi bir sol bek istiyorsa Fodé Ballo-Touré doğru isim olabilir. Beklerde van Aanholt,Toure ve Dubois, Boey bayağı iyi bir bek rotasyonu olur bizim açımızdan

Maşallah kendi topcularimizi degersizlestirme olan hızıyla devam ediyor.
Onyekuru için bir hatırlatma: bjk ye 1 gol ile verilen şampiyonlukta kim sakat ayağına yatmıştı? FT isim vermeden açıklama yaptı bununla ilgili, aksine Kerem geçen sene 40 üstü maça çıkıp elinden geleni verdi.

Günaydın dransfer manyakları!!! Sabah erken uyanınca ben!!!

1661230979551.webp

Maşallah kendi topcularimizi degersizlestirme olan hızıyla devam ediyor.
Onyekuru için bir hatırlatma: bjk ye 1 gol ile verilen şampiyonlukta kim sakat ayağına yatmıştı? FT isim vermeden açıklama yaptı bununla ilgili, aksine Kerem geçen sene 40 üstü maça çıkıp elinden geleni verdi.
Fatih Terim Arda Turan'i oynatmasa sampiyonduk.

Onyekuru'yu almamak nasıl bir . abi dün izlerken şikecilerin kazanmasından çok buna üzüldüm.Aidiyeti olan,kanat/forvet özellikli atletik topçu şimdi git ara 7-8 milyona böyle topçu bulabilirsen

Bize gelmek icin elinden geleni yapan Onyekuru'nun sakat numarasi yaptigina pek inanmiyorum o yuzden yazdim.
Fatih Hoca'ya mı Onyekuru'ya mı inanırsın deseler; hocayı istemeyen biri olarak yine Fatih Hoca derim. Sana gelmek istemesi normal değil mi? Tahminim kariyerinde aldığı en yüksek maaşı bizde aldı, taraftar seviyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt