Transfer Nöbeti #18 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dedigin gibi bi kötü niyet varsa ligin en iyi oyununu da oynasan hakem istemediği sürece kazanamazsın. Hakemi yenemezsin.

Hakemlerin kötü niyetli olmalarından ziyade, kapasitelerinin bu kdr oldugunu dusunuyorum ben.
Reyiz gördüğünü veremeyen hakem eğer yetersizlik konusu ortaya çıakrıyorsa ya beyinsizdir yada art niyetlidir.
Var geldiğinden beri inanılmaz bir şike aracı olarak kullanılıyor istediklerini verip istedikleriden uydurmasyon sağlıyorlar.
Adam güya ofsayt çizgisi çekiyor top ayaktan çıkmış. Beşiktaş maçında da ofsayt değil çizgisi çekiyor topun ayanktan çıkmadan 1.5 saniye öncesinden alıyorlar.
Kare kare hesap edip ofsayt yada değil operasyonu yapıyor herifler.
Hiçbiri masum değil.

İcardi gollerine bakayım dedim, 15 tanesi falan bomboş kaleye atılmış. İnter döneminde her türlü atmıştı ama PSG'de hiç ekmeğini taştan çıkarmasına gerek kalmamış.

bizim sorunumuz 2 sezondur gol atamamak.En son ne zaman 4-5 attık hatırlamıyorum.

Herkes takmış kafayı savunmayı bu ligte 80 gol atan avrupaya gider.Son 3 sezon 80 golü bulan gitmiş.rakiplerimiz 3 haftada 10 gol üstüne çıktılar biz 2 gol attık.

2022-2023 Kadroları (Muhtemel) :

GALATASARAY SK

Muslera 🇺🇾
Dubois 🇫🇷
Nelsson 🇩🇰
Bardakçı 🇹🇷
Aanholt 🇳🇱 / Toure 🇸🇳
Torreira 🇺🇾
Oliveira 🇵🇹
Yunus 🇹🇷
Mertens 🇧🇪
Kerem 🇹🇷
M. Icardi 🇦🇷

Yedekler: Okan, Boey, Emin, Olssen, Toure/PVA, Midtsjo, Berkan, Akbaba, BAY/ Transfer Seferovic, Gomis

FENERBAHÇE SK

Altay 🇹🇷
Osayi 🇳🇬
Szalai 🇭🇺
Peres 🇧🇷
Ferdi 🇹🇷
Arao 🇧🇷
Zajc 🇸🇮
Lincoln 🇧🇷
Emre M. 🇹🇷
Valencia 🇪🇨
J. Pedro 🇮🇹

Yedekler: İrfan Can E., Alioski, Gustavo, Serdar A., Crespo, İrfan Can K., Mert H. Yandaş, Arda, Rossi, Bruma, Serdar

BEŞİKTAŞ JK

Ersin 🇹🇷
Rosier 🇫🇷
Saiss 🇲🇦
Necip 🇹🇷
Masuaku 🇨🇩
Salih 🇹🇷
Fernandes 🇵🇹
Ghezzal 🇩🇿
Dele Alli 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿
Muleka 🇨🇩 / N'koudou 🇨🇲
Weghorst 🇳🇱

Yedekler: Mert G., Welinton, Umut M., I. Hien Josef, Atiba, Kerem A., Kenan, Cenk, Muleka/N'koudou

TRABZONSPOR

Uğurcan 🇹🇷
J. Larsen 🇩🇰
M. Bartra 🇪🇸
V. Hugo 🇧🇷
Eren 🇹🇷
Hamsik 🇸🇰
Dorukhan 🇹🇷
Abdülkadir 🇹🇷
E. Bardhi 🇲🇰
Trezeguet 🇪🇬
Corneilus 🇩🇰

Yedekler: Taha, Denswill, Siopis, Taha Altınkardeş, Kerem Şen, Doğucan, Yusuf, Kouassi, Bakasetas, Djaniny

İcardi gelmez belotti gelir ayrıca icardi gelsin istemiyorum karakter falan olayı değiş gelse tapusunu alamayız kiralık gider hayvan gibi oynar baka kalırız arkasından

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt