Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Getirsende atamiyolar iste.giresun maci,giresun kapandi diyosun,buna ragmen 4 net pozisyon var.kaciranlar da seferovic ve kerem,kornerde oliveira. Dun fbnin tek net pozisyonu emre morla 2.yari.onlardaki hatayi değerlendirme bizde yok,var da penaltılarımızi atlayınca bunlar gibi belese galibiyet alamiyoruzbizim sorunumuz ceza sahasında gol atamamak değil ki
topu oraya verimli şekilde getirememek
varilk 3 hafta xg tablosu var mı takımların
İcardi gollerine bakayım dedim, 15 tanesi falan bomboş kaleye atılmış. İnter döneminde her türlü atmıştı ama PSG'de hiç ekmeğini taştan çıkarmasına gerek kalmamış.
Pazartesi maclari henuz eklenmemisilk 3 hafta xg tablosu var mı takımların
Azınıza bile almayın böyle şeyler abi yaMertens ve torreira sezonu kapatırsa şaşırmam. Malum şahıs sabah aksam her yerde boş yapmış. Cenabet herif
Ümraniye kesin bizim macla arşa cikti.ikinci yari baya pozisyon cikardi serkan kirintili,ilkyari zaten 3 -4 pozisyon kacirdik.ilk hafta fb macinda cok pozisyon vermediler.penalti ve kontradan yediler.gecen hafta antalyaya pozisyon vermeden yenildiler.umraniye oynayan da bi takim.kasimpasa rezalet,o ayrigiresun en az xg veren takımmış
Ekli dosyayı görüntüle 174983
Ekli dosyayı görüntüle 174985
Ekli dosyayı görüntüle 174986
via fotmob.com
Ne varsa eskilerde var üstadım96-97
97-98
giresun en az xg veren takımmış
Ekli dosyayı görüntüle 174983
Ekli dosyayı görüntüle 174985
Ekli dosyayı görüntüle 174986
via fotmob.com
Abi adam kimi övse bir şey oluyor sakatlanmayan adam sakatlanıyor. Ugursuz herifAzınıza bile almayın böyle şeyler abi ya
Degil.dun 1 pozisyon verdiler zaten,4 tane yedilerbuna son adana dahil mi
Ben de beyaz sort faniyim btwNe varsa eskilerde var üstadım
dahil olması lazım. takımların altında yedikleri golleri gösteriyor ordan güncellendiğini check edebilirizbuna son adana dahil mi
nasıl değilDegil.dun 1 pozisyon verdiler zaten,4 tane yediler
Ali bektas abiyle seninki ayni tablo degil mi?twitterda da var paylaşılan,ordaki bi lale yok dedi pazartesi icinnasıl değil
ali bektaş reis takımların ürettiği xgleri koymuş. ben rakip takımlara verdiği xgleri attım reisAli bektas abiyle seninki ayni tablo degil mi?twitterda da var paylaşılan,ordaki bi lale yok dedi pazartesi icin