- 2 Temmuz 2011
- 137.488
- 58.545
- 5.488
Sakatlik listesinden sonra transfer konusunda zaman bilgilendirmesi yapacağım Allahin izniyle
insallah tutar tahminim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ya o ihtimal gerçekleşirse hiç mi bu işin sonunu düşünmedinSacha Boey once Real Madrid'e gitsin. Sonra gelsin beni miksin.
Elis mi daha iyiydi yoksa fenerin MLS'den aldigi eleman mi?Alberth Elis'i ben önce Amerika Ligi'ndeyken izledim ve Milli Takım maçlarında izledim.İzlediğim maçlarda beğendim hücuma hareketlilik getirir ama diğer takımlarda oynadıkları maçları izlediysem de oyuncuyu tam olarak izlemedim ama 1 tane kanat alınacak gibi gözüküyo reis çıkan haberlere göre benim tahminim..
emre akbaba ya yükleme yapmayın boşunaBiz hala yükleme ve kondisyon yapıyoruz. bu haftaları az kayıp ile atlatmak çok önemli; ota boka takımı gömmemek lazım.
![]()
Nelson kim?
ya bari saat geçseydi.Erden Timur , transferin 8 Eylül
emre akbaba ya yükleme yapmayın boşuna
Zaten topcularin ayaginda pranga var gibi. Doğru bir antreman mi bilmiyorum tabi. Ilerde belki çok iyi gelecekBiz hala yükleme ve kondisyon yapıyoruz. bu haftaları az kayıp ile atlatmak çok önemli; ota boka takımı gömmemek lazım.
![]()
Alberth Elis daha gole yakın bi isim reis Diego Rossi ise takım oyuncusu.Diego Rossi'nin ödül almasının nedeni takımından kaynaklı..Elis mi daha iyiydi yoksa fenerin MLS'den aldigi eleman mi?
Antep macinda kadroda olmasını umuyoruz efendimMiçö ne zaman dönüyodu
Fortuna Sittard Başkanı Işıtan Gün, teknik direktör arıyor. (Voetbal)
o istenen full agresif pres için lazımZaten topcularin ayaginda pranga var gibi. Doğru bir antreman mi bilmiyorum tabi. Ilerde belki çok iyi gelecek
Torrenti alsın bakim, alabilcek miFortuna Sittard Başkanı Işıtan Gün, teknik direktör arıyor. (Voetbal)
Torrenti alsın bakim, alabilcek mi
Gozlemlerime gore o herif genelde salliyorOrazio baba da girdiyse bu is bitmistir gecmis olsun. Orazio baba Cimbomlulari kandirmaz. Aptal Cremonese 32 yasindaki kabiliyetsiz bi herife €7m veriyor. Neyse belki de iyi olmustur Belotti'nin kamburu sikintili gorunuyor
Futbolda bir sorun varsa Domenec Torrent çözer.Torrenti alsın bakim, alabilcek mi