- 1 Ağustos 2014
- 63.807
- 74.993
- 4.338
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hangi net kimBenim duyumla filan işim olmaz duysamda söylemem linç minç geçiremem. sadece nette gördüm ilgimiz olabilirmiş düşünülüyormuş gibi
Çok değişik bir soyisim, çok goygoyu olur gelirseElayis tavşan diye bir futbolcu mu var
Edit:varmış sağ kanat Türk asıllı olabilir. Surinam da olabilir. Düşünülüyormuş
Türk milli takımını seçecek mi? en son hollanda genç takımına seçilmişti. bu konuda yeni bir gelişme varsa bizleri aydınlatırsan sevinirimarkdaşlar abone olalım likelayalım
Bizim Kuntz bu oyuncudan haberdar mı acabaTürk milli takımını seçecek mi? en son hollanda genç takımına seçilmişti. bu konuda yeni bir gelişme varsa bizleri aydınlatırsan sevinirim
tc'ye gelirse sanmam. iyi maçlar çıkarıyor ediyo ama büyük step atması lazım. devamlılığı o kadar saglam degil a milli içinTürk milli takımını seçecek mi? en son hollanda genç takımına seçilmişti. bu konuda yeni bir gelişme varsa bizleri aydınlatırsan sevinirim
haberleri vardır tabi. mtye almak için uğraşıyorlardı en sonBizim Kuntz bu oyuncudan haberdar mı acaba
Halilin bi değişiği o zaman, biraz daha olmamış halitc'ye gelirse sanmam. iyi maçlar çıkarıyor ediyo ama büyük step atması lazım. devamlılığı o kadar saglam degil a milli için
Benim duyumla filan işim olmaz duysamda söylemem linç minç geçiremem. sadece nette gördüm ilgimiz olabilirmiş düşünülüyormuş gibi
Aslında başta istedim çünkü fırsat varken önümüzdeki sezon arayacağımız forveti şimdiden aradan çıkarmak iyi olurdu. Sefere güvenmiyorum. Ama gönülsüz evlilikten sakat çocuk doğar. Fazla naz aşık usandırır.belottiyi istemedin üstat. bundan sonra santrafor isteme hakkın yok
Yine gobuscan diyecen,yemiyorum artiknassın
Herhalde galiba sanırsamanladım sanırım duyum değil ama olabilir
we all africankudu onyekuru valencia
ortak özellikleri?
haberleri vardır tabi. mtye almak için uğraşıyorlardı en son
hal hatır sormak da günahYine gobuscan diyecen,yemiyorum artik![]()
Herhalde galiba sanırsam![]()
Defans: Andreas Hanche Òlsen
nope kanat forvet ve daha bitirici. sol ayagaı raketHalilin bi değişiği o zaman, biraz daha olmamış hali