Transfer Nöbeti #18 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aslında başta istedim çünkü fırsat varken önümüzdeki sezon arayacağımız forveti şimdiden aradan çıkarmak iyi olurdu. Sefere güvenmiyorum. Ama gönülsüz evlilikten sakat çocuk doğar. Fazla naz aşık usandırır.
seferden önce weghorst kovalasaydık şuan santrafor gibi bir derdimiz yoktu ama bjk hızlı ve akıllı davranmış o transferde. biz alsaydık çok iyi iş olurdu

seferden önce weghorst kovalasaydık şuan santrafor gibi bir derdimiz yoktu ama bjk hızlı ve akıllı davranmış o transferde. biz alsaydık çok iyi iş olurdu
2 sağlam santrafor planladıklarını varsaymak doğru olabilir çünkü 2 tane gönderdiler. O yüzden alırlarsa seferin önünde bir herif getirirler herhal. Icardı değildir o isim inş. İnterdeki Icardı ile şimdikinin alakası bile yok. Diğer aygır zaten romaya gidecek kafaya koymuş. Kim kaldı bilmiyorum. Para olsa Zapata ya da Zaha isterdim

Kimdir bu Elayis isimli arkadaş? Hollanda u21’de oynuyormuş tm’ye göre. Gelecek vaad ediyor mu

2 sağlam santrafor planladıklarını varsaymak doğru olabilir çünkü 2 tane gönderdiler. O yüzden alırlarsa seferin önünde bir herif getirirler herhal. Icardı değildir o isim inş. İnterdeki Icardı ile şimdikinin alakası bile yok. Diğer aygır zaten romaya gidecek kafaya koymuş. Kim kaldı bilmiyorum. Para olsa Zapata ya da Zaha isterdim
shamar var üstat. hiç açıp 90dk maçını izlemedim ama son 3 4 sezonda attıgı tum gollere baktım birkaç rapor da okudum bizde iş yapacak bir profili var ama maçını izlemek lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt