- 2 Temmuz 2011
- 137.488
- 58.544
- 5.488
Belgeseldeki konuşmalari nedeniylen şu an hocamiz gibi geliyorgöbüşhan diyelim hocaya daha resmi duruyor![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Belgeseldeki konuşmalari nedeniylen şu an hocamiz gibi geliyorgöbüşhan diyelim hocaya daha resmi duruyor![]()
anladım sanırım duyum değil ama olabilir
seferden önce weghorst kovalasaydık şuan santrafor gibi bir derdimiz yoktu ama bjk hızlı ve akıllı davranmış o transferde. biz alsaydık çok iyi iş olurduAslında başta istedim çünkü fırsat varken önümüzdeki sezon arayacağımız forveti şimdiden aradan çıkarmak iyi olurdu. Sefere güvenmiyorum. Ama gönülsüz evlilikten sakat çocuk doğar. Fazla naz aşık usandırır.
Yasakli kaymak daghan reisYakup Çınar: "Türk kökenli oyuncu Elayis Tavşan, Galatasaray'ın gündeminde."
(Yeni Açık TV)
Söyle bir sey de gördüm. Yasaklı kaynak mı bilmiyorum
Belgeseldeki konuşmalari nedeniylen şu an hocamiz gibi geliyor![]()
Adamın piyasa değeri bi yana aktif görev alıyor. Mümkün mü senceyokmu rafa silvayi alabilecek baskan
Cok özür dilerim inanın bilmiyordum modlar silebilirYasakli kaymak daghan reis![]()
yokmu rafa silvayi alabilecek baskan
2 sağlam santrafor planladıklarını varsaymak doğru olabilir çünkü 2 tane gönderdiler. O yüzden alırlarsa seferin önünde bir herif getirirler herhal. Icardı değildir o isim inş. İnterdeki Icardı ile şimdikinin alakası bile yok. Diğer aygır zaten romaya gidecek kafaya koymuş. Kim kaldı bilmiyorum. Para olsa Zapata ya da Zaha isterdimseferden önce weghorst kovalasaydık şuan santrafor gibi bir derdimiz yoktu ama bjk hızlı ve akıllı davranmış o transferde. biz alsaydık çok iyi iş olurdu
Latife yaptım ama yakup genelde sallliyorCok özür dilerim inanın bilmiyordum modlar silebilir
shamar var üstat. hiç açıp 90dk maçını izlemedim ama son 3 4 sezonda attıgı tum gollere baktım birkaç rapor da okudum bizde iş yapacak bir profili var ama maçını izlemek lazım.2 sağlam santrafor planladıklarını varsaymak doğru olabilir çünkü 2 tane gönderdiler. O yüzden alırlarsa seferin önünde bir herif getirirler herhal. Icardı değildir o isim inş. İnterdeki Icardı ile şimdikinin alakası bile yok. Diğer aygır zaten romaya gidecek kafaya koymuş. Kim kaldı bilmiyorum. Para olsa Zapata ya da Zaha isterdim
3 sezonluk çileye son vermemiz gerekir
3 sezonluk çileye son vermemiz gerekir
Horozlu keskek yemis@Hakan Motz ne yiyorsun
Ahbap sen yine olumlu konuşma fazla. Hele merkür satürn falan işini hiç bulaştırmaSampiyonluk +Turkiye kupası +super kupasi ilen cimbomla evli,mutlu,cocuklu olacagiz komutanım![]()