- 2 Temmuz 2011
- 137.488
- 58.544
- 5.488
yaparlar : )inş. giresun'a handikap yaparlar özellikle evlerinde
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yaparlar : )inş. giresun'a handikap yaparlar özellikle evlerinde
gelirDepay gelir mi?
Bunu daha öncede yazdım yine tekrar ediyim. Genç futbolcu bizim gibi takımlar için mücadele edebilmenin en büyük yolu ona hiçbir lafım yok ve olmasını isterim. Ama bir sorun var. Bunu neden kimse yapmaya çalışmıyor anlamıyorum. Genç adam alıp direk 11 e atmak hiçbir işe yaramıyor. Aldığımız çoğu genç ya kötü seçimdi yada beklenen gelişimi tamamlayamadi.
Genc oyuncu scout bu işlere giriyosan örneklerine önce bakman lazım. Bu işi yapan Hollanda Belçika Portekiz gibi ülkelerde scout ekipleri daha orta seviye takımlara gelmeden önce aliyolar bu oyuncuları. Biz oyuncu biraz parlamaya başladıktan sonra 6-8m aralığında paralar verip alıyoruz. Bu scout degildir. Zaten keşfedilmiş adamı aliyosun. Ve adama kötülük ediyosun çünkü kaderine mahkum ediliyor. Aralarında kendini geliştiren yunus kerem Marcao gibi birkaç tanesi anca tutuyo.
Oysa hem altyapıdaki hemde scout olarak bulunan gençleri geliştirecek modern sistemlerle calisan bir ekibimiz olması lazım. Oyuncuya surda eksiğin var bunu düzeltmek için su çalışmayı yapicaz. Oyun bilginde şu eksik onu tamamlamak için şu çalışma yapılacak. Taktik bilgin gelişmesi için yine yapılacak bir sürü şey vs. vs.
Bu şekilde bir ekibin olmadıktan sonra ne altyapı dan nede scouttan tam verim alamazsın. Oyuncuları eski bir futbolcunun eline atıp hepsini geliştirmesini beklersen büyük ama asla gerçeklesmeyecek hayallere dalmış olursun. O eski futbolcu oyuncuya anca bir kaç tavsiyede bulunur oda bildiği kadar.
Yani uzun lafın kısası evet scout, genç oyuncular çok iyi fikir ama pratikte iş yapması için yöntemler var. Genç oyuncuların var ama yöntemin yok veya yanlışsa oyuncu kendini geliştirdi geliştirdi (ki bir sürü eksiği olcak yine) yoksa kiraya vere vere bir yerlere getirirsin oda lig için bile tartışılır hale gelir (örneğin kerem)
kılınç efecan takası da fena olmaz
alanya ilen guzel takas yaparız.emre kılınc,taylan,ömer bayram ve oğulcanı verip efkan,umut güneş ve efecan alabilirizkılınç efecan takası da fena olmaz
Bu Eflani hiç beğenmiyorum nedense.alanya taylan-ömer bayram-ogulcan karsılıgında efkan ve efecanı versin
neden?gayet teknik herif.frikik kullanıyo ve topla arası iyi,golde atıyo.defansif olarak mert hakandan ve salihten falan daha iyiBu Eflani hiç beğenmiyorum nedense.
İlk paragraf
Depay gelmez renktaş Juve çözer onun işinidepay-shamar/sefer-yunus
-------mertens--------
olacak gibi