Orhan Akyüz
10 Numara!
- 6 Temmuz 2010
- 16.579
- 14.420
- 2.623
Geçen sene ligin en verimli kanat oyuncularının rotasyonuna sahip oluyoruzSolda Kerem - Nwakaeme, sagda Yunus - Efecan mi
Bu adamlarin totalde gecen sezon 79 gol katkisi var STSL'de
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Geçen sene ligin en verimli kanat oyuncularının rotasyonuna sahip oluyoruzSolda Kerem - Nwakaeme, sagda Yunus - Efecan mi
Bu adamlarin totalde gecen sezon 79 gol katkisi var STSL'de
Nicolo abimiz yeni tweet attı. Galatasarayin forvetteki ana hedefi Icardi. Icardiyi ikna etmek3 istiyormuşuz
İcardi falan gelmez renktaş italyanlar bizden etkileşim kasıyor
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sen saka yapmalisin.
Mason yillik iznini kullanip icip icip foruma mi geldin
Erden Timur’a ulaşabilirsin direktemine yengenin instagramı varsa erden timura bakabilir myiiz acep istanbulda mı diye
CL almamizi bekle onun icinAciklandiklari gun heyecandan kalp krizinden olecegim icin
icardi transferi içime hiç sinmiyor, karakterli biride değil yatarsa paramızı söğüşler
Borja Sainz ile Onur Ayiki alalimOrnek ver kimi alalim
yengenin hesap gizli.aslaniçelerden biri takipleseydi keşkeErden Timur’a ulaşabilirsin direkt
5 degisiklik hakki + sakatlik,ceza,formsuzluk durumu; rekabet iyidir. Iki olgun iki genco cogu yerli muthis rotasyon. Daha iyisi olmuyosa raziyizevet hocam ama sadece 2 tanesi oynayacak ne yazık ki.
Benim fenerli oldugumu dusunerek bana renktas diyince sen hangi takimli oluyorsun hmm??Renktas kusura bakma ama sende agir fbli vibe aliyorum
akbaba'ın da 14 gol katkısı var?
Kanka gözlerin bozulmuş ben diyimRenktas girişi böyle olan bir yazıyı nasıl okuyayım beynim sulandi yanlış anlama okumaya da çalıştım ama olmadı

Zaminho'dan bahsediyorHaluk N diyor?
Reis nelson. O söylemeden ben söyleyimOrnek ver kimi alalim
fb derbisine karnım ağrıyo diye çıkmayacak tıynette bir herf knk.kasımı görmeden kadro dışı kalacağını tahmin etmek zor olmasa gerek ahbap
Manuya gider o Wanda ayarlar o işiWanda Nara niye istanbula geldi. Psg' elinden çıkarmak istiyor. 31 ağustosa kadar imza atmazsa 1 eylülde bize gelir