Transfer Nöbeti #18 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yok aga ya valla ayar oluyorum. 15 gün içinde 2 yakın arkadasım vefat ettim. Basımdan sıkıntı eksik olmadı. Bir ton şey ile ugrastım. Patron ya benım sıkıntılarım var kafa iznine cıkayım o zaman diyeyim. Adamlar milyonları götürüyor taraftar eleştirince tepki gösterince sıkıntı oluyor. Biz insan değiliz o zaman onlar etkileniyor biz etkilenmiyoruz. Ölelim biz ya
Allah rahmet eylesin renktas.

Hala daha kondisyon yukluyormusuz bugun ki gs antremanina gore

Sezon sonunu gozune kestirmis okan anladigim kadari ile

Futbolcularin agir cekimde kosmasida anlamlandi ztn giresun macindan sonra supheleniyorduk hala daha kondisyon calistigimiz
Hazırlık maçlarında yürüyecek hali yoktu yav takımın.
Gerçi ikinci yarı fikstürü çok kek, orada götürürüz gözüyle bakıyordur da 13 maçlık dilimi iyi atlatmak lazım.

Tjk ile fener tırt fikstürlere sahip, iyi çıkarlar ordan.

Şu an transfer beklemek de saçma, en fazla 1 adam değişir şu 11de, gelenlerin ağırlığı rotasyona girer mecburen.

Hocanın takıma etki etmesini beklemek gerek asıl.

Hala yükleme yapıyoruz DK başlamasına 10 maç kaldı şunun şurasında.
Üstat, forvetle birlikte kanatlardan biri de değişmeli sanki ne dersin? Form tutunca elbette daha iyi olurlar ama birbirine benzeyen oyuncular. Hücum zenginliğine ihtiyacımız var. İkisini de sevsekte olmuyor gibi

Yok aga ya valla ayar oluyorum. 15 gün içinde 2 yakın arkadasım vefat ettim. Basımdan sıkıntı eksik olmadı. Bir ton şey ile ugrastım. Patron ya benım sıkıntılarım var kafa iznine cıkayım o zaman diyeyim. Adamlar milyonları götürüyor taraftar eleştirince tepki gösterince sıkıntı oluyor. Biz insan değiliz o zaman onlar etkileniyor biz etkilenmiyoruz. Ölelim biz ya
Başın sağolsun renktaş. Futbolcuların verdiği performansı eleştirmek suç bu ülkede. Bilal Kısa bile 1 senede Ömer’den faydalı oldu bu takıma adam kadroya giremiyor bunlar hala Ömer’i savunuyor. Ömer abisi yollasın bir forma diye uğraşıyor sanırım

Üstat, forvetle birlikte kanatlardan biri de değişmeli sanki ne dersin? Form tutunca elbette daha iyi olurlar ama birbirine benzeyen oyuncular. Hücum zenginliğine ihtiyacımız var. İkisini de sevsekte olmuyor gibi
Kerem ile hiç olmuyor. Sol kanatta patlayıcı bir topçu lazım. Nkodou ve Valencia şu an takımlarını taşıyorlar. Bizim genel yapıda tek eksik yönümüz bu.

Kanat gelir ama ilk 11 oynayacaklarını sanmıyorum.

Bir süre Kerem ve Yunus oynar hatta ilk 13 maç böyle gider.

Olası tek değişim Sefer şu an için.

Di Marzio Felix sonrası Belotti’yi Roma açıklayacak demiş. 6 milyon Cremonese teklifi etmiş, Roma 8 istiyormuş. O defteri kapatabiliriz. Kluivert-Fulham işi olumsuza dönmüş eğer takım bulamazsa 1 Eylül sonrası girişim yapabiliriz.

Şu an transfer beklemek de saçma, en fazla 1 adam değişir şu 11de, gelenlerin ağırlığı rotasyona girer mecburen.

Hocanın takıma etki etmesini beklemek gerek asıl.

Hala yükleme yapıyoruz DK başlamasına 10 maç kaldı şunun şurasında.

yapsınlar ağır idman lazım şu an mayısa kadar ara yok

Böyle mantık mi olur ya.

TFF o kadar limite izin veriyor diye bu bizim o kadar bütçemizin olduğu anlamına gelmez.

Hocam ne yazmışım. Bu bütçeyi sonuna kadar kullanmayız. Anlatmak istediğim şu ; tff bu rakamları hazırlarken baz aldığı şeyler var. Ona göre bu bütçe çıkıyor. Bu bütçeye ve bizim suanki oyuncu bütçesine baktığımızda bizim hala iyi transfer yapacak kadar olanağımız var. Ki luyindama Cicauldau belki taylan belki omer bayram gibi oyuncuların gitme ihtimali var. Buradan bir miktar bütçe rahatlığı olacak

Başın sağolsun renktaş. Futbolcuların verdiği performansı eleştirmek suç bu ülkede. Bilal Kısa bile 1 senede Ömer’den faydalı oldu bu takıma adam kadroya giremiyor bunlar hala Ömer’i savunuyor. Ömer abisi yollasın bir forma diye uğraşıyor sanırım
Sagol renktas Eleştirmek yasak dediğin gibi hep taraftar suçlu

Yok aga ya valla ayar oluyorum. 15 gün içinde 2 yakın arkadasım vefat etti. Basımdan sıkıntı eksik olmadı. Bir ton şey ile ugrastım. Patron ya benım sıkıntılarım var kafa iznine cıkayım o zaman diyeyim. Adamlar milyonları götürüyor taraftar eleştirince tepki gösterince sıkıntı oluyor. Biz insan değiliz o zaman onlar etkileniyor biz etkilenmiyoruz. Ölelim biz ya
başın sağolsun renktaşım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt