Muxtar Askerov
Kırmızı Üye
- 13 Temmuz 2011
- 1.215
- 104
- 1.023
acaba gueyeyi alıp oliveirayı forvet arkasına,mertensi sola ya da forvete atar mıyız diye de düşünmedim değil
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
acaba gueyeyi alıp oliveirayı forvet arkasına,mertensi sola ya da forvete atar mıyız diye de düşünmedim değil
Yanlis alintiacaba gueyeyi alıp oliveirayı forvet arkasına,mertensi sola ya da forvete atar mıyız diye de düşünmedim değil
Haklısın, affedersinOgrenemedigim anlasilmiyormu?
Sergen : Plütonuna baktım şimdi Icardi daha çok uyuyor ama Neptüne göre de Gomis etkili bir yıl geçirecek aslında 12 yaşında altyapıda baran var o çok iyi bu sene
Arsenal haftalık 350k pound verdi buna, geçen sene Arteta kovdu paf takıma. Barca da o ara santrafor arıyor diye aynı maaşla onlara gitti diye biliyorum, net 10 falan alıyor.Auba vs hayal zaten admirim istemem de açıkçası hız muhabbetine senelerdir gereksiz futbol gündeminin tepesinde çok iyi bir topçu değil bana göre
sorun degil,kolay gelsinYanlis alinti
Evet annemlere geldim çiçekleri falan sulamaya.
Burada gece bu saatte hazır pizza gömüyorum evde kimse olmadığı için.
Bir de böyleleri var.
Taraftar maça gitsin. Forma ürün v.s alsın. Cefayı taraftar ceksin ama taraftar laf yapmasın. Milyonluk beylerimiz etkilenmesin yazık ya kıyamam. Ulan taraftarın Bi.. Neyse ya
Bonuslarla 15 milyon.
Bonuslarla 15 milyon.