Transfer Nöbeti #18 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1661290017520.webp

:tbr::tbr::tbr::tbr::tbr::tbr:

Yokmu bizimde transfere el atacak burkino falsolu tanıdık. El atsinlarda transferler bir an önce tamamlansim

Yeterince maliyet altına girmedik. Şuanda mevcut oyuncularin butcesi 28 milyon civarı. Imza parası ile 3.5 alan babel gitti. Bonuslarla maaşı 4.5 milyonu bulan Feghouli gitti. Maaşı 2.3 olan Diagne gitti ( gerçi maaşının yarısını biz veriyoruz)

Tff'nin bize verdiği limit 70 milyon civarı olması lazım. Hepsini sonuna kadar kullanmayız ama 2 tane daha sağlam maaş verebilecek bütçe var

Transfer Markt a baktım da bir Chelsea de kenedy ve batshuai ye forma numarası falan vermemişler. Bu ikisi birden gelir bize. İçime doğdu sadece biri forvet biri kanat. Sanki bize sipariş hazırlanmış gibi geldi bir anda gözüme.

serhan türk

“Galatasaraylı yetkililer ile görüştüm ve maksimum 4 futbolcu daha transfer edeceklerini 1-2 tanesinin yıldız olacağını söylediler. Galatasaray’ın ilerleyen günlerde çok büyük bir transfer yapacağını düşünüyorum. Erden Timur, yıldızları yine uçağa koyup getirecek.” ifadelerini kullandı.

14 agustos 2022

@Sami Karakoç hala ugrasılyo demekki

Auba vs hayal zaten admirim istemem de açıkçası hız muhabbetine senelerdir gereksiz futbol gündeminin tepesinde çok iyi bir topçu değil bana göre
Arsenal haftalık 350k pound verdi buna, geçen sene Arteta kovdu paf takıma. Barca da o ara santrafor arıyor diye aynı maaşla onlara gitti diye biliyorum, net 10 falan alıyor.

Chelsea'ye de santrafor lazım ve bulamıyorlar, takasla Alonso ya da 20 m euroya onlara girecek gibi.

Evet annemlere geldim çiçekleri falan sulamaya.

Burada gece bu saatte hazır pizza gömüyorum evde kimse olmadığı için.

Ya utanma ya de annemle babamla yasiyorum de ne olacak

Ben 18 yasinda ciktim evden
19 senedir ayri yasiyorum

Dantelli ev gorunce muhtesem cocuklugum aklima gelir

Yazarken bi pit gozyasi doktum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt