Mehmet Ocak
10 Numara!
- 13 Ocak 2013
- 10.109
- 4.565
- 1.198
Capsizmi diyorsun herife?Çapın yetmez
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Capsizmi diyorsun herife?Çapın yetmez
çabamız gs sakin olalım renktaşımYok yok,böyle laf olsun diye edilen sacmalıklara katlanamıyorum ben pek,pardon..
Maaşından dolayı. Birde Wanda Nara'nin psg'den kalan 2 yıllık sözleşme için 20 milyon talep etmesi. Gelecek teklifler düşük olacağı için kadın bu parayı talep ediyorcampos gibi bir adam icardiyi satıp iyi para alacak keriz bir takım nasıl bulamadı acaba
Mı ayrı olacak yalnız. Çapsız mıCapsizmi diyorsun herife?
Pekiçabamız gs sakin olalım renktaşım
Capsizmi?Mı ayrı olacak yalnız. Çapsız mı
Atamiyor o da biliyor oluru var. Bir kere dustu o tuzaga kesin Juve'de olmazsa ManU'da Tottenham'da Chelsea'de dedi. Artik diyemez o da biliyor masada biz de variz. Rik Elfrink'i bekleyelimAcilen Fabrizio'nun Depay GS imkansız tweeti atması lazım, Belotti sonrası Ali'nin yıkımını kaldıramaz bu forum.
Mehmet ortalığı karıştıracak mesajlardan uzak duralım. Tam sakinleşti arkadaşlar sen körüklemeye çalışıyorsun.Capsizmi diyorsun herife?
Türkçe’yi nerede öğrendin?Capsizmi?
Aynen Ndombele gelecek daha Sergoacaba gueyeyi alıp oliveirayı forvet arkasına,mertensi sola ya da forvete atar mıyız diye de düşünmedim değil
Ogrenemedigim anlasilmiyormu?Türkçe’yi nerede öğrendin?
Kimdir bu dayı
Evet annemlere geldim çiçekleri falan sulamaya.Dantel var
Dantelli ev gorunce huzunleniyorum
acaba gueyeyi alıp oliveirayı forvet arkasına,mertensi sola ya da forvete atar mıyız diye de düşünmedim değil