- 2 Temmuz 2011
- 137.433
- 58.517
- 5.488
görmedim ama nevzat da aynı seyleri söylediği için basından beri doğrudur.bekleyin derim 26 sından sonraSerhan'in 2 çilek transferi bekliyorum haberini gördün mü
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
görmedim ama nevzat da aynı seyleri söylediği için basından beri doğrudur.bekleyin derim 26 sından sonraSerhan'in 2 çilek transferi bekliyorum haberini gördün mü
Adamlar hiç değilse bir argüman sunuyor. Sizde o da yok.Yönetim Mertens ve Torreira gibi iki önemli transfer yaptı ama taraftar nwakaeme,efecan istiyor vizyona bak be,şimdi nwakaeme ve efecan kac gole katkı yaptı biliyo musun diyenler gelmeden kaçalım..
Kimdir bu dayı
Haklısın üstat. Konuyu kirlettik, pardon.Yakışmıyor arkadaşlar böyle şeyler size. Sakin kalalım birbirimizi kırmayalım
Oynadığı takımlardan sorunlu ayrılan biri değil mi renktaş icardi öyle kalmış aklımda.Hocam nereden anladın karaktersiz biri olduğunu ? Özel hayatı ile ilgili mı ? Adam profesyonel olarak işini yapıyor futbolculuk olarak karakter mı koymuyor anlamadım?
Yauv dedigim gibi iste
Bizimkiler isi artik tamamen pazarliksiz transferlere yoneldiler
Teklifi veriyoruz rakamlarimizi kabul eden gelir gelmeyen gelmez moduna girdik
Onun icin ciliz ciliz duyumlar veyahut makatdan ufurmeler ortalikda dolasiyor
Bizim icin max aracilar is yapiyordur suan
Yoo ben hiç öyle birşey bilmiyorum bilen bir arkadaş varsa paylaşırsa öğrenirim bende.Oynadığı takımlardan sorunlu ayrılan biri değil mi renktaş icardi öyle kalmış aklımda.
Yok yok,böyle laf olsun diye edilen sacmalıklara katlanamıyorum ben pek,pardon..kavga var
Ben de şu an yiyorum Sergyşampiyonluk gelsin diye geleneksel sezon bası pizzayı bile yedik,top okan burukta.biz her türlü şampiyonlugu alırız,kendisi bilir
Kimdir bu dayı
Belli ki transfer komitesinin içinden bilgi sızıyor sana. Bu kadar bildiğine göre başka bir ihtimal gelmedi aklıma.
Sent from my iPhone using GSCimbom Forum
ben 10 gun önce gömmüştüm,afiyet olsun