Okan Mason
Büyük Kaptan
- 5 Temmuz 2011
- 27.106
- 30.353
- 2.988
Cikarirsan korkarsin
Cikarirsam solarsin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cikarirsan korkarsin
O kadar comprasion (böyle mi yazılıyordu) istatistikleri falan paylaşıldı. Istatistik paylaşıldı. Kerem ile karşılaştırmalı istatistikler paylaşıldı. Gözün görmediyse ben napayım. Anca böyle boş yorum yap sen. Ilk mesajında boştu zatenMüthiş argümanlar gerçekten bu argümanlardan yola çıkarak 50 gol civarı gol katkısı yapan iki kanat oyuncumuzu zevkle izleyelim..
Ilk 11 kurda gorelimVakayeme+icardi takimda sakatlık makatlik olmadığı taktirde şampiyonluğu garantilemek demek.
Kolaysa cikarirsinCikarirsam solarsin
miço ile torreira orta alanda kavga edip topu bunlara yetiştirsin yeter. mertens nwakaeme icardi show yaparVakayeme+icardi takimda sakatlık makatlik olmadığı taktirde şampiyonluğu garantilemek demek.
Kolaysa cikarirsin
neredeyse 5 sene olmuş yaw. şu son 2 3 sene pandemi cart curtla çok hızlı geçti yetişemedimTAda ki A nin ustundeydik
Lafta hersey kolay dayiBenim icin kolay olur
Başın sagolsun mustafaYok aga ya valla ayar oluyorum. 15 gün içinde 2 yakın arkadasım vefat etti. Basımdan sıkıntı eksik olmadı. Bir ton şey ile ugrastım. Patron ya benım sıkıntılarım var kafa iznine cıkayım o zaman diyeyim. Adamlar milyonları götürüyor taraftar eleştirince tepki gösterince sıkıntı oluyor. Biz insan değiliz o zaman onlar etkileniyor biz etkilenmiyoruz. Ölelim biz ya
Lafta hersey kolay dayi
bir şey vermeseler de olurduAlanya'ya Taylanı verelim Efecanı versinler.
Başınız sağolsun, allah rahmet eylesinYok aga ya valla ayar oluyorum. 15 gün içinde 2 yakın arkadasım vefat etti. Basımdan sıkıntı eksik olmadı. Bir ton şey ile ugrastım. Patron ya benım sıkıntılarım var kafa iznine cıkayım o zaman diyeyim. Adamlar milyonları götürüyor taraftar eleştirince tepki gösterince sıkıntı oluyor. Biz insan değiliz o zaman onlar etkileniyor biz etkilenmiyoruz. Ölelim biz ya