Transfer Nöbeti #18 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Müthiş argümanlar gerçekten bu argümanlardan yola çıkarak 50 gol civarı gol katkısı yapan iki kanat oyuncumuzu zevkle izleyelim..
O kadar comprasion (böyle mi yazılıyordu) istatistikleri falan paylaşıldı. Istatistik paylaşıldı. Kerem ile karşılaştırmalı istatistikler paylaşıldı. Gözün görmediyse ben napayım. Anca böyle boş yorum yap sen. Ilk mesajında boştu zaten

Yok aga ya valla ayar oluyorum. 15 gün içinde 2 yakın arkadasım vefat etti. Basımdan sıkıntı eksik olmadı. Bir ton şey ile ugrastım. Patron ya benım sıkıntılarım var kafa iznine cıkayım o zaman diyeyim. Adamlar milyonları götürüyor taraftar eleştirince tepki gösterince sıkıntı oluyor. Biz insan değiliz o zaman onlar etkileniyor biz etkilenmiyoruz. Ölelim biz ya
Başın sagolsun mustafa

öyle bir duruma geldik ki kim alınırsa alınsın garanti verimli olur diyemiyorum.

Yok aga ya valla ayar oluyorum. 15 gün içinde 2 yakın arkadasım vefat etti. Basımdan sıkıntı eksik olmadı. Bir ton şey ile ugrastım. Patron ya benım sıkıntılarım var kafa iznine cıkayım o zaman diyeyim. Adamlar milyonları götürüyor taraftar eleştirince tepki gösterince sıkıntı oluyor. Biz insan değiliz o zaman onlar etkileniyor biz etkilenmiyoruz. Ölelim biz ya
Başınız sağolsun, allah rahmet eylesin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt