Ahmet Tevfik Altınöz
Parçalı Üye
- 16 Ocak 2017
- 4.683
- 3.984
- 813
Defansif index 1 numara kimmiş?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Muthis bir oyuncu.
Herkes niye birseye yormaya calisiyor. Bir mesaj göremiyorum benNiyeyse herkes Depay'a yormuş.![]()
Oyuncunun tavirlari da garip olmus heralde. Ayrilacam diye tutmus. Gelen teklifler cok düsük oldugu icin satmamisiz. Dübür sakatlaninca da takima katilmis. Win-Win olmus iki taraf adina bence. Boey'yi geri kazandik Boey de bizi geri kazandi diyebiliriz. Fazla üstünde durmamak lazim bence.Okanin kampa almayip, vasat medya yaratiklarin adam hakkinda kotu haber yapti.
Sonra Omar sakatlandi, Boey kral oldu.
Omari kampa alip Boey almamak neyin kafasiydi zaten.
Menajerlerinin serefsizlikleriyle hainlik yapan boeyin kadro dışı kaldığı sürede aklını başına getirdik ve o sayede hazir olmamasina ragmen bu performansı veriyor. Aklını başına getirmeseydik su anda kendisine ihtiyacımız olduğu icin kasigim ağrıyor diyip yatıyordu sağ bekte de sen oynuyordun.Okanin kampa almayip, vasat medya yaratiklarin adam hakkinda kotu haber yapti.
Sonra Omar sakatlandi, Boey kral oldu.
Omari kampa alip Boey almamak neyin kafasiydi zaten.
4 yersek cok kelle gider.Transfer icin ts den 4 yememizi bekliyorlar anlasilan.
37 yaşında 30 milyon maaşı var adamın. Sanıyorum İngiltere'de en çok kazanan da Ronaldo.Kimsenin Ronaldo yu istememesi beni üzüyor acikcasi. Marsilya ya düsecek bir adam degildi.
Sanmam..toparlanacagiz, takim daha tam oturmadi söylemleri olur sadece4 yersek cok kelle gider.